آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۳۱۹۵
رضایی در دانشکده صدا و سیما:

ناتو دوبار در سوریه شکست خورده است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دخالت های خارجی در موضوع سوریه از جمله دخالت نظامی ناتو و بعضی کشورهای دیگر، گفت: ناتو تاکنون دو بار در دمشق شکست خورده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محسن رضایی صبح امروز در نشست تخصصی مقاومت و بیداری اسلامی به مناسبت پنجمین جشنواره فیلم دانشجویی که در دانشکده صدا و سیما برگزار شد گفت: دوستان سیاست خارجی صحبت کنند که در خصوص مباحث انقلاب اسلامی و نشر آن چه کرده‌اند.
 
وی در مورد انقلاب اسلامی و ارتباط آن با بیداری اسلامی و دگرگونی‌های عصر کنونی بشر گفت: جمهوری اسلامی با دو شعار ارزش‌های الهی و مردم به صحنه آمد و همواره بر آن پافشاری خواهد کرد.
 
 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جوامع، سیاست‌ها و حکومت‌ها باید بر اساس ارزش‌های الهی اداره شود و مهم‌ترین پیام انقلاب همین است.
  
وی مردم‌سالاری دینی را سخن از ارزش‌های الهی و مردم دانست و گفت: روش انقلاب به شکل چریک‌های آمریکای جنوبی و شوروی و آلمان نازیستی غرب نبود بلکه یک روش مردمی داشت که مهم‌ترین آن تظاهرات و راهپیمایی بود.
  
فرمانده سابق سپاه ادامه داد: انقلاب اسلامی در سرآغاز تظاهرات در دنیا بود هر چند سابق بر آن تحصن در غرب توسط NGOها صورت گرفته بود اما شکل مردمی نداشت.
 
 وی با بیان اینکه در پیروزی انقلاب احزاب در کار نبودند گفت:‌ چریک‌های مسلح البته حضور داشتند و حضور شخص من در گروه منصورین نیز موید همین نکته است اما در تظاهرات میلیونی مردم همچون پر کاهی شدیم.
 
 رضایی تاکید کرد: در ده‌های اخیر به سمت حکومت کلاسیک حرکت کرده‌ایم و نهادهای مردمی نیز حالت غربی پیدا کرده‌اند.
 
فرمانده سابق سپاه، حزب‌الله لبنان را بر مبنای مردمی بودن و الهی بودن دانست و تصریح کرد: منظور از الهی یک بعد خاصی نیست بلکه اخلاق و اعتقادات را نیز شامل می‌شود.
 
 وی با اشاره به اینکه اثر انقلاب ایران بر لبنان و سپس اثر لبنان بر فلسطین گذاشته شد افزود:‌ رژیم صهیونیستی 500 نفر از بزرگان فلسطینی را به لبنان تبعید کرد و اساس شکل گیری حماس و جهاد اسلامی منطبق بر دیدار همین بزرگان فلسطینی با بدنه لبنان شد.
 
وی شکل‌گیری بیداری اسلامی پس از جنگ 33 روزه را طبیعی قلمداد کرد و افزود: در این چند سال مسلمانان ثابت کرده‌اند تنها راه پیروزی مقاومت است.
 
رضایی انقلاب مصر را ریشه در فلسطین و لبنان دانست و افزود: فلسطین و لبنان نیز ریشه در انقلاب ایران دارند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: آمریکا با تمام توان پشت اسرائیل آمد تا گروه‌های مردمی را از پای در آورد که موفق نشد.
 
وی گفت: در کشورهایی که آماده قیام بودند، آمریکا شروع به نصحیت به عمال خود کرد تا با کنار رفتن خود زمینه انتخابات را برگزار کنند که با مقاومت آنها از جمله مبارک روبه‌رو شد.
  
رضایی شروع یک بازی دوگانه از سوی آمریکا با مشاهده سیل مردمی در کشورهای منطقه از جمله مصر را یادآور شد و گفت: آمریکا گروهی را در میدان التحریر انسجام بخشید تا در آینده مصر تاثیرگذار باشند.
 
 وی با بیان اینکه دو اراده در بیداری اسلامی شکل گرفت یکی اراده مردمی و دیگری انحراف رسانه‌ای از سوی آمریکا یادآور شد: سوریه نقطه تعیین‌کننده سرنوشت بیداری اسلامی است و اگر آمریکا موفق می‌شد سوریه را بگیرد کل بیداری اسلامی آمریکایی می‌شد.
 
 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ‌آمریکا معتقد است 30 تا 40 درصد از مسیر گرفتن سوریه را پیموده و باید گفت گرفتن سوریه تیر خلاص بیداری اسلامی خواهد بود.
 
وی وقوع چنین اتفاقی را برای ایران و اسلام ناگوار دانست و افزود: کشورهای اسلامی متوجه این موضوع نیستند هر چند باید گفت ناتو دو بار در دمشق شکست خورده است.
 
رضایی تاکید کرد: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی نباید اشتباه دیگری تکرار شود و همان طور که ارزش‌ها مهم است از آزادی و استقلال نیز باید دفاع شود.
  
وی اظهار داشت: مقاومت و بیداری اسلامی در حال حاضر در حال دستبرد خوردن است و اگر آمریکا در سوریه انحرافات کوچکی هم ایجاد کند اصلاح خواهد شد.
 
 فرمانده سابق سپاه مبنای بیداری اسلامی را ناشی گرفته از انقلاب و بر دو پایه مردم و ارزش‌های الهی دانست و افزود: موج منطقه موجی برای جامعه بشری است و جامعه بشری نیز متحول می‌شود.
 
وی در ادامه جنبش وال‌استریت را یادآور شد و ادامه داد:‌ در وال‌استریت مردم سه کلمه فساد سیاسی، فساد اقتصادی و مردم را بیان می‌کنند و آن را به صورت کد 99 درصد در مقابل یک درصد عنوان می‌کنند.
  
وی با اشاره به انقلاب اسلامی افزود: پس از انقلاب اسلامی شاهد بیداری اسلامی در منطقه و بیداری انسانی در سطح دنیا هستیم و نقطه مشترک تمام آنها مردم است.
  
رضایی با بیان اینکه در بیداری انسانی نیز ارزش‌های الهی را می‌بینیم یادآور شد: در انقلاب ایران ارزش‌های الهی از متن اسلام برخاسته بود و در غرب از فطرت انسان و باید گفت اسلام نیز از فطرت انسان سرچشمه می‌گیرد.
  
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی و بیداری انسانی را منجر به تحول عظیمی در سطح دنیا دانست و گفت: در آینده پیش‌بینی می‌کنم همه امورات انسان از جمله اقتصاد، سیاست و هنر اجتماعی شود.
  
وی صدور واقعه عاشورا را با زبان غرب خواستار شد و افزود: عاشورا جنبه‌های اخلاقی و انسانی دارد و اگر با زبان غرب صادر شود جاذبه عظیمی برای مردم کشورهای غربی خواهد داشت.
 
رضایی در ادامه گفت:‌ به جای اینکه مردمی‌تر شویم امنیتی‌تر می‌شویم و تهمت‌ها و بداخلاقی‌ها جای خود را به دوستی‌ها که سرمایه‌ای در ایران محسوب می‌شد داده و تدریجا تبدیل به ارزش می‌شوند.
  
وی ادامه داد:‌ ارزش فقط مرگ بر اسرائیل و آمریکا نیست و باید پله‌های دیگر ارزش‌های انسانی و اسلامی را بپیماییم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام وقوع تحریم‌ها را ظلم بزرگی بر ملت ایران دانست و افزود: در حالی که تمام همکاری‌های مختلفی را داشته‌ایم و حتی با دوربین‌های خود تمام اقدامات در نطنز را رصد می‌کردند و 6 ابهام آنها را نیز رفع کردیم شاهد تحریم‌ها هستیم.
  
وی در پایان تاکید کرد: باید شاهد خیزش مجدد در سطح جامعه باشیم و پیش‌بینی می‌کنم سال‌های آینده سال‌های شکوفایی اقتصاد ایران است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۹
ناتو يک ببر کاغذي بيمار و زخمي است و در باتلاق عراق و افغانستان و صحراي طبس ايران هنوز گيج و مبهوت مانده است و در صورت جنگ سيلي محکمي از روسيه و چين و کره شمالي و دوستان منطقه اي آنها يعني ايران و سوريه خواهند خورد بهتر است ناتو به فکر بيکارهاي اسپانيا و ايتاليا و يونان و آمريکا باشد و شرش را کم کند وگرنه وعده الهي تحقق و نابود خواهد شد
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار