آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۳۷۳۱
وزیر اقتصاد در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نباید در ارائه لایحه بودجه دچار افراط و تفریط شویم

وزیر اقتصاد گفت: روش صحیح اداره کشور مالیات است اما نباید به اشتباه تصور کنیم در عرض یک سال کل بودجه را با مالیات تأمین کنیم.
نباید در ارائه لایحه بودجه دچار افراط و تفریط شویم

سیدشمس‌الدین حسینی ضمن حضور در غرفه «خبرگزاری دانشجو» در نمایشگاه مطبوعات در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی این خبرگزاری گفت: ما در ارائه بودجه برای سال 92 نباید دچار افراط و تفریط شویم یکی اینکه ما نباید فراموش کنیم جهت اداره صحیح کشور با مالیات است و دوم اینکه به اشتباه تصور کنیم در عرض یک سال می‌توانیم کل بار بودجه و هزینه کشور را با مالیات تأمین کنیم.

 

وزیر اقتصاد افزود: بین دولت و مجلس نیز توافقاتی نیز صورت گرفته است مبنی بر اینکه تمهیدات لازم برای اینکه سهم مالیات در تأمین مالی دولت و بودجه بیشتر شود انجام شده است و همچنین ما سعی کردیم لایحه مالیاتی را قبل از قانون بودجه آماده کنیم و آن را برای تصویب به مجلس بفرستیم.

 

حسینی افزود: در قانون برنامه پیش‌بینی شده است سالانه ده درصد سهم مالیات در بودجه افزایش پیدا کند و اگر موفق شویم در سال جاری نزدیک به 20%‌ سهم مالیات را افزایش دهیم عمل مفیدی انجام گرفته است.

 

وی در عین حال گفت: اما امکانات لازم باید برای اجرای طرح جامع مالیاتی فراهم شود و ما نیز در فصل زمستان اجرای آزمایشی آن را در چند استان شروع خواهیم کرد.

 

وزیر اقتصاد در پایان گفت:  ما تلاش خود را افزایش داده‌ایم و از مجلس نیز همانند سابق خواستاریم از ما حمایت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار