به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، لطف الله فروزنده با بیان اینکه ما فکر می کنیم؛ روابط مشترک بین نمایندگان و وزرا، شرکت وزرا در کمیسیونهای مجلس و همین رفت و آمدها می تواند بهترین ظرفیت برای حل مسائل باشد و اکثریت نمایندگان هم این را قبول دارند گفت: هیئت رئیسه مجلس نیز باید به ما کمک کرده و تدبیری اتخاذ کند تا بتوانیم این مسئله را قوی تر و محکمتر دنبال کنیم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر به طور متوسط وزرا هر بار که جلسه کمیسیونها در مجلس تشکیل می شود، حضور دارند و ما هم فضایی فراهم کرده ایم که هم وزرا در کمیسیونها شرکت کنند و هم نمایندگان در حوزه کاری وزیر حضور داشته باشند و با برگزرای جلسه، مباحث خود را مطرح کنند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: استیضاح و سوال حق مجلس است و قانون هم این حق را به مجلس شورای اسلامی داده است. اما نمایندگان باید به این مسئله نیز توجه کنند که آیا در این شرایط، استیضاح یک وزیر یا سوال از رئیس جمهور به مصلحت کشور هست یا خیر. که همه ادله این را نشان می دهد که به مصلحت کشور نیست.
وی تصریح کرد: مجلس سازو کارهای دیگری هم برای پیگیری مطالبات نمایندگان از جمله تذکر به وزیر یا سوال از وی دارد که نمایندگان می توانند وزیر مورد نظر را برای ارائه توضیحات به کمیسیون مربوطه دعوت کنند.
فروزنده با اشاره به حضور وزرا در کمیسیونهای مجلس افزود: در حال حاضر نیز به طور متوسط وزرا هر بار که جلسه کمیسیونها در مجلس تشکیل می شود، حضور دارند. ما هم فضایی فراهم کرده ایم که هم وزرا در کمیسیونها شرکت کنند و هم نمایندگان در حوزه کاری وزیر حضور داشته باشند و با برگزرای جلسه، مباحث خود را مطرح کنند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: همچنین از نمایندگان خواسته شده در موضوعاتی که ابهام دارند، مباحث خود را به صورت کتبی به ما ارائه دهند تا به سوالات آنها پاسخ داده شود.
وی تاکید کرد: ما فکر می کنیم؛ روابط مشترک بین نمایندگان و وزرا، شرکت وزرا در کمیسیونهای مجلس و همین رفت و آمدها می تواند بهترین ظرفیت برای حل مسائل باشد و اکثریت نمایندگان هم این را قبول دارند. اما هیئت رئیسه مجلس نیز باید به ما کمک کرده و تدبیری اتخاذ کند تا بتوانیم این مسئله را قوی تر و محکمتر دنبال کنیم.