ایران به رعایت ‌حقوق مردم سوریه درکنارحاکمیت آن معتقد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۳۴۰
دستغیب در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ایران به رعایت ‌حقوق مردم سوریه درکنارحاکمیت آن معتقد است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: همان طور که ایران در جنگ 33 روزه کنار حزب الله لبنان و گروه‌های جهادی بود، در بحران سوریه نیز ...

سید احمد رضا دستعیب در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به برگزاری برخی جلسات با معارضان سوری در ایران و با بیان اینکه اینکه استراتژی و راهبرد جمهوری اسلامی در بحث سوریه مشخص است، گفت: ما راه حل بحران سوریه را، سیاسی و داخلی می‌دانیم.

 

وی با بیان اینکه مردم سوریه تعیین کننده آینده کشورشان خواهند بود، افزود: مشکل با یک مداخله داخلی ایجاد شد و کشورهایی به تجهیز برخی گروه‌ها پرداختند و گروه‌هایی را از خارج از سوریه وارد این کشور کردند.


نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: امروز القاعده از کشورهای مختلف و با هماهنگی آمریکایی‌ها در سوریه حضور یافته، اما سوال این است که القاعده‌ای که اهل سوریه نیست آیا در پی تامین حقوق مردم سوریه است؟! و اگر چنین است، آمریکایی‌ها با القاعده چنین ارتباطی را برقرار کرده اند که در کنار آنها صهیونیست‌ها  نیز قرار دارند.

 

نماینده مردم شیراز در مجلس با بیان اینکه در تحلیل و تجزیه این صحنه متوجه می‌شویم که این بحران به خاطر مواضع رژیم سوریه در چند دهه گذشته به این کشور تحمیل شده است، گفت: حضور سوریه در جبهه مقاومت به شکل فعال، همراه و متحد بودن این کشور با جمهوری اسلامی ایران و ایستادگی آن در برابر منافع زیاده خواهانه صهیونیست‌ها و اروپایی‌ها در این بحران موثر است.


دستغیب با بیان اینکه طبیعتاً نگاه ایران به حقوق مردم سوریه است، گفت: اگر مردم سوریه امروز از حکومت بشار حمایت نمی‌کردند، قطعاً این حکومت نمی‌توانست در برابر این حرکات مداخله جویانه و اقدامات تروریستی مقاومت کند.


نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که تعیین کننده نهایی در قضایای سوریه، مردم این کشور هستند، گفت: جمهوری اسلامی ایران در این راستا مواضع خود را اعلام کرده و معتقد است که بحران در سوریه با بحران در دیگر کشورهای اسلامی و عربی منطقه متفاوت است.


وی با بیان اینکه این جنگ، یک جنگ نیابتی است، گفت: جنگ در سوریه ادامه جنگ 33 روزه است و همان طور که در آن جنگ ایران در کنار حزب الله لبنان و گروه‌های جهادی بود، در بحران سوریه نیز ضمن اعتقاد به لزوم رعایت حقوق مردم، در کنار حاکمیت سوریه خواهد ماند.


دستغیب خاطرنشان کرد: طبیعی است که این ارتباط با طرف‌های مختلف باید با این رویکرد دنبال شود و صورت گرفتن غیر از این رویکرد، اشتباه است.

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار