نیازی به ایجاد بورس جدید نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۰۵۳
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

نیازی به ایجاد بورس جدید نیست

رئیس سازمان بورس گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر دو بورس در حوزه اوراق بهادار و دو بورس هم در حوزه کالایی فعال است ، به بورس جدید نیازی نیست.
نیازی به ایجاد بورس جدید نیست

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر دو بورس در حوزه اوراق بهادار و دو بورس هم در حوزه کالایی فعال است ، به ایجاد بورس جدید نیازی نیست.


علی صالح آبادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگارما افزود: در حال حاضر 4 بورس فعال همه نیازهای کشور را تأمین می کند.


صالح آبادی در باره اینکه آیا دو بورس ارز و نفت هم جزء بورسهای جدید محسوب می شود و ایجاد نخواهد شد؟ گفت: با توجه به اینکه مرکز مبادلات ارزی اخیراً در کشور فعال شده است دیگر بورس ارز مفهومی ندارد.


وی افزود: اگر در آینده قرار شود بورس ارز ایجاد شود در چارچوب بورس اوراق بهادار تهران خواهد بود و به عنوان یک تابلو در بورس اوراق بهادار تهران لحاظ می شود.

 

صالح آبادی درباره ایجاد بورس نفت گفت: با توجه به راه اندازی بورس انرژی ، هم برق و هم نفت در این بورس قابل معامله خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار