به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الجزیرة، همزمان با ادامه حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، سی هزار نفر از سربازان ذخیره ارتش این کشور به خدمت فراخوانده شد.
جنگنده های صهیونیستی سحرگاه امروز جمعه 16/11/2012 مناطق مختلف نوار غزه را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.
هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی بامداد امروز ساعت 6 به حملات هوایی خود علیه ساکنان باریکه غزه شدت بخشیدند و نزدیک به 30 بار به این منطقه حمله کرده و تعدادی از ساختمان های وابسته به وزارت کشور و مناطق مسکونی را بمباران کردند.
در پی این اقدامات وحشیانه شماری از شهروندان فلسطینی زخمی شدند.
جنگنده های اسرائیلی سحرگاه امروز مدرسه وابسته به آژانس امداد رسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را موشک باران کردند که این اقدام یادآور حمله هوایی ارتش عبری در جریان جنگ غزه به مدارس آنروا بود.
در همین راستا سخنگوی ارتش اسرائیل شامگاه پنجشنبه اعلام کرد که فراخواندن 30 هزار نفر از نیروهای نظامی دوره ذخیره برای اعزام احتمالی به باریکه غزه، در دست بررسی است.
وی یادآور شد: دشمن صهیونیستی همچنین تعدادی از پایگاه های امنیتی فلسطین در نوار غزه را نشانه رفت.
در شبانهروز نخست این تنش نیز هزاران نفر دیگر از نیروهای دوره احتیاط ارتش فراخوانده شدند و شواهد حاکی است که ستونهایی از خودروهای نظامی اسرائیلی روز پنجشنبه در حال رفتن به سوی جنوب اسرائیل بودهاند؛ این خودروها و نیروها در کمربند پیرامونی غزه مستقر شدهاند.
در پی شهادت احمد جعبری، فرمانده شاخه نظامی حماس در حمله هوایی اسرائیل، خشونت ها در نوار غزه افزایش یافته است.
گزارش ها بیانگر کشته شدن حداقل 18 نفر در این منطقه و سه اسرائیلی در جنوب سرزمین های اشغالی است.
همچنین جنبش حماس از شلیک 350 راکت از نوار غزه به جنوب سرزمین های اشغالی خبر داده است.
شلیک راکت های رزمندگان فلسطینی به سوی تل آیو در روز پنجشنبه باعث شد برای نخستین بار از سال 1991، صدای آژیر خطر در این شهر پخش شود.
به گفته شاخه نظامی سازمان جهاد اسلامی، این گروه یک راکت فجر 5 ساخت ایران را به سوی تل آویو شلیک کرده است.
تا چندی پیش کارشناسان نظامی بر این باور بودند که تنها حزب الله در لبنان از این نوع «راکتهای ایرانی» برخوردار شده است که میتواند از لبنان نیز به سوی تل آویو شلیک شود.
طبق گزارش تلوزیون اسرائیل ده ها خودروی نظامی حامل سربازان اسرائیلی و ده ها خودروی زرهی به سوی این باریکه در حرکت است.شبکه های تلویزیونی در اسرائیل گفته اند که این تحرکات از احتمال حمله زمینی به نوار غزه خبر می دهد.
گفتنی است که در پی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و شهادت چندین فلسطینی، مصر سفیر خود را از سرزمینهای اشغالی فرا خواند و شورای امنیت نیز جلسه فوق العادهای را در این خصوص برگزار کرد.
حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز حملات اسرائیل به نوار غزه را به شدت محکوم کرد و تاکید کرد که این مساله نباید بدون پاسخ باقی بماند.وی مسئولیت پایان دادن به حملات اسرائیل را متوجه شورای امنیت دانست.
شورای همکاری خلیج فارس نیز با صدور بیانیهای حملات وحشیانه اسرائیل را محکوم کرد و مسئولیت وخامت اوضاع در سرزمینهای اشغالی را متوجه اسرائیل دانست.
محمد کامل عمرو، وزیر امور خارجه مصر نیز اعلام کرد: قاهره با شدت هر چه تمامتر آنچه را که اسرائیل در غزه انجام میدهد و دست به ترور و کشتن غیرنظامیان میزند را محکوم میکند.
اکمل الدین احسان اوغلو، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی آن را جنایتی هولناک و نقض قوانین و توافقنامههای بینالمللی برشمرد.
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه که در عربستان به سر میبرد نیز با ابراز نگرانی شدید از بالا گرفتن خشونتها در نوار غزه گفت: ما از تحولات جاری در غزه بسیار نگرانیم.
در همین حال آمریکا بدون اشاره به تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حملات موشکی گردانهای فلسطینی به سرزمینهای اشغالی را محکوم و اعلام کرد: واشنگتن از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت میکند!