آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۰۷۸
رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان نیروی دریایی ارتش:

نزدیک شدن به اهداف، دلیل ایجاد جنجال‌ها علیه جمهوری اسلامی است

رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه یکی از دلایل جنجال‌های صورت گرفته علیه ایران توفیقات کسب شده است، فرمودند: سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی به اهداف خود نزدیک شده است.
نزدیک شدن به اهداف، دلیل ایجاد جنجال‌ها علیه جمهوری اسلامی است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز(سه شنبه) در دیدار فرمانده و مسئولان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به اهداف بلند جمهوری اسلامی ایران و موفقیت های پی در پی نظام اسلامی در دستیابی به این اهداف خاطرنشان کردند: نگاه به اوضاع منطقه و جهان به خوبی دست برتر جمهوری اسلامی را در این تحولات نشان می دهد.


ایشان با تأکید بر اینکه یکی از دلایل جنجالهای صورت گرفته علیه جمهوری اسلامی توفیقات کسب شده است، افزودند: در مقایسه ی سیاست خاورمیانه ای غربی ها و سیاست خاورمیانه ای جمهوری اسلامی به وضوح مشاهده می شود که سیاست منطقه ای جمهوری اسلامی به اهداف خود نزدیک شده است.


فرمانده کل قوا، توانایی جمهوری اسلامی برای دستیابی به اهداف را زیاد دانستند و تأکید کردند: پیشرفت و عبور از موانع در سایه توفیق خداوند متعال، همت، ‌نشاط و انگیزه دست یافتنی خواهد بود.


رهبر انقلاب در این دیدار که به مناسبت هفتم آذر سالروز نیروی دریایی ارتش برگزارشد، سواحل گسترده جمهوری اسلامی و بویژه ساحل دریای عمان و عقبه ی آن در منطقه مُکران را ثروت عظیم ملی توصیف کردند و افزودند: اگر دولت و سایر مسئولان با نگاه راهبردی به مناطق دریایی، به کمک بیایند، این منطقه ی عظیم و مهم می تواند توانایی های زیادی را برای جمهوری اسلامی بوجود آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار