به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»جلیل دارا گفت: سوگواره ی ملی مشکات برای نخستین بار با هدف شناسایی و تقدیر از هیات دانشجویی نمونه کشور و نیز دانشجویان فعال در زمینه ی آیینی برگزار شده است.
وی تاکید کرد : آثار ارسالی در این سوگواره در 4 بخش فرهنگی ، هنری ، ادبی و رسانه های مجازی به دبیرخانه رسیده که مجموع آن ها 1100 اثر به صورت انفرادی و 150 اثر به صورت هیات های دانشگاهی بوده است.
جلیل د ارا خاطر نشان کرد: 19 نفر در بخش آثار انفرادی و 8 هیات در بخش آثار گروهی برگزیده خواهند شد و از 3 هیات دانشجویی به عنوان هیات برگزیده ی کشوری تقدیر خواهد شد.
مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم در پایان اضافه کرد: هیات های دانشجویی دانشگاه ها محلی برای یک کار فرهنگی ناب و گروهی است و لذا تقویت آن ها در اولویت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خواهد بود