کد خبر:۲۱۹۶۷۶
استاندار خراسان رضوی:

خراسان رضوی مستعد جذب سرمایه از بخش‌های دولتی و خصوصی است

محمدحسین فروزان مهر گفت: این استان مستعد جذب سرمایه از بخش‌های دولتی و خصوصی است که 14 هزار و 75 واحد طرح مسکن مهر و پروژه 72 کیلومتری آزادراه از این جمله هستند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدحسین فروزان مهر استاندار خراسان رضوی صبح امروز در مراسم افتتاحیه طرح‌های عمرانی مسکن مهر و مهر ماندگار استان خراسان رضوی با بیان توان استان خراسان رضوی در زمینه‌های توسعه و عمران گفت: خراسان با وجود امام رضا (ع) به کانون عشق مبدل شده است که روزانه شیعیان از همه نقاط جهان به این منطقه سفر می‌کنند و این زمینه و فرصتی است برای توسعه که در سایه توجهات امام زمان (عج) و اقدامات دولت این استان را به توسعه و رشد می‌رساند.
 
وی با توجه به برگزاری اولین جلسات دولت‌ در کنار مرقد شریف امام رضا (ع) بیان داشت: این مسئله بیانگر این است که دولت‌ به این استان توجه زیادی دارند و این به دلیل پشتوانه فرهنگی و تاریخی این استان در کنار وجود مبارک امام رضا (ع) می‌باشد.
 
وی ادامه داد: به خاطر شرایط ژئوپلیتیکی این استان که در منطقه شمال شرق کشور واقع شده است و محل عبور و ترددهای بین‌المللی است این منطقه را به یکی از دروازه‌های مبادلات در کشور بدل کرده است که کشورهای همجوار نیز از این مسئله بهره می برند.
 
استاندار خراسان رضوی گفت: وجود معادن مختلف از جمله سنگ آهن، زغال سنگ و ... و وجود محصولات کشاورزی مختلف در این استان زمینه توسعه صنعتی استان را فراهم کرده و این استان مستعد جذب سرمایه از بخش‌های دولتی و خصوصی است که 14 هزار و 75 واحد طرح مسکن مهر و پروژه 72 کیلومتری آزادراه از این جمله هستند.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار