به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد خاتمی هفته گذشته در پیامی تصویری به همایش انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به نکاتی درباره اوضاع فعلی کشور و همچنین مساله انتخابات اشاره کرد.
وی در این پیام در کنار تکرار برخی ادعاها درباره عدم اعتقاد برخی! به رای مردم، دوباره شرط آزادی سران فتنه را به عنوان راهی برای برون رفت از مشکلات کشور مطرح کرد.
بنابر این گزارش در متن پیام خاتمی که عینا از سایت انجمن تهران برداشته شده وی ضمن ابراز ناراحتی از حصر سران فتنه، گفت: ما به جد نگران سلامتی این عزیزان هستیم، به خصوص جناب آقای مهندس موسوی، جناب آقای کروبی و خانم رهنورد که در این موقعیت، سلامت آنها و دیگران تهدید میشود.
حال باید دید نگرانی های سید محمد خاتمی درباره حصر سران فتنه تا چه حد می تواند به حقیقت نزدیک و مورد تائید مسئولان مربوطه باشد ولی انتشار عکسی از بانوی به اصطلاح سبز چیزی مخالف حرف های خاتمی را نشان می دهد.
عکس زیر که از زهرا رهنورد در فضای مجازی منتشر شده، نشان می دهد که وی در حال انجام امور بانکی در یکی از شعب حوالی دانشگاه تهران است.
البته باید به خاتمی یادآور شد که این عکس دقیقا در روز شنبه هفته گذشته یعنی چند روز پیش از پیام وی به همایش 16 آذر ماه انجمن تهران گرفته شده و هم اکنون وی باید به افکار عمومی پاسخ دهد که چگونه فردی که شما از نگرانی درباره زندگی اش سخن می گوئید حتی به انجام برخی امور مالی می پردازد که خود این مساله نشان از مسدود نبودن حساب های مالی این خانواده دارد.
همچنین برخی از دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) که رهنورد در آن به عنوان استاد مشغول به کار بوده نیز در ماه های گذشته از حضور وی در این دانشگاه خبر داده بودند.
بدون شک افکار عمومی منتظر شنیدن توضیحات برخی همراهان فتنه درباره برخی جوسازی ها علیه نظام جمهوری اسلامی و ادعاهایی نظیر تجاوز و ... هستند.
ما رو سر کار گذاشتين
در ثاني وقتي آقاي موسوي و خانم رهنورد يک ديدار با خانواده دارن تمام دنيا با خبر ميشن اونوقت شما مي گيد اينا آزادند؟
ي خودش نيست :))
به چه فلاکتي افتاده!
وقتي روشنفکرترين زن ايران از ترس اينکه مردم همون بلايي که سر کروبي تو نمايشگاه آوردن رو سرش نيارن مثله ... روشو بگيره حق داريد نشناسيد!
الان آزادي موسوي دقيقا به حل چه مشکلي در کشور کمک مي کنه؟ خيلي مايلم بدونم. آزادي اين افراد فقط زمينه سازي جديده برا راه انداختن فتنه جديد.
توي قصر خانگي
توي قصر خانگي
استخر ويژه برم....
چکاب پزشکي بشم...
اينقد با حجاب امده !!!!
طرف مقابل اينا فقط يه سري مردم ان که فقط و فقط بلدند شنيده ها رو قبول کنن
اينا ميخوان يه کاري کنن که دوباره پاشون تو انتخابات راه بيافته و يه گند ديگه بزنن به اين مملکت
الان اينا حصر خانگي اند ؟!؟!؟!؟!؟!
آخه اين جوري پيش بره از تلف ميشن
مي دوني حصر اينجوري چقدر اضافه وزن مياره؟
پيتزا، نوشابه ، بستني،و... واقعا جاي نگرانيه سلامتي ايشون در خطره
اين خانم رهنورد با اون مدارک کذاييش خيلي به حجاب معتقده و اگه شما ديدينش احتمالا باهاش هم کاسه اي.
کلک نکنه عکاس خودتي؟
لطفا به دکتر خاتمي مراجعه فرماييد
فقط شما ميتونستيد بفهميد که اين خانومه همون زهرا رهنورده.
بهشون گفتن از همين محدود? چند کيلومتري ايران خارج نشين. حصر از اين بالاتر؟
بعد هم بهشون گفتن: حالا اگه خارج شديد، ديگه خواهشاً از همين محدود? دنيا نريد بيرون.
من به عنوان يک دانشجو سوالاتي را از شما دارم:
1-شما دلبسته به کدام انقلاب هستيد؟؟!!انقلاب اسلامي يا انقلاب ايراني؟؟؟!!
2- دلبسته به کدام اسلاميد ؟؟؟!!! دلبسته به اسلام ناب يا اسلام آمريکايي؟؟!!
3- دلبسته به کدام اعتداليد؟؟!! اعتدالي که در قرآن به آن اشاره شده است يا اعتدالي که بعضيا تفسيرهاي مختلف از آن مي کنند وبه نوعي وارداتي است؟؟!!
5-آيا براي برطرف شدن مشکلات اقتصادي اولويت کار دولت را سياست خارجي مي دانيد يا نگاه به ظرفيت هاي درون کشور(به ويژه اقتصاد مقاومتي)؟؟!!
7-آيا از نظر شما هنرمند ارزشي وغير ارزشي داريم؟؟!! يا اين تقسيم بندي هانادرست است؟؟!!
8-آيا فرهنگ بايد به يک کالا تبديل شود که جنبه اقتصادي داشته باشد؟؟!!يا اينکه ثروت در اختيار فرهنگ باشد؟؟!!
7-آيا از نظر شما هنرمند ارزشي وغير ارزشي داريم؟؟!! يا اين تقسيم بندي هانادرست است؟؟!!
8-آيا فرهنگ بايد به يک کالا تبديل شود که جنبه اقتصادي داشته باشد؟؟!!يا اينکه ثروت در اختيار فرهنگ باشد؟؟!!
دانشجوي رشته مهندسي صنايع در ضمن بي سواط >>از جايي هم تغذيه نمي شوم