کد خبر:۲۲۰۱۹۱
سرلشکر صفوی در جمع خبرنگاران:

93 فروند ناو بیگانه عامل ناامنی خلیج‌فارس هستند

دستیار ارشد فرمانده کل قوا گفت: 93 فروند ناو بیگانه که از عمان تا خلیج‌فارس حضور دارند را عامل ناامنی می‌دانیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی در حاشیه همایش جغرافیا، توسعه، دفاع و امنیت که در وزارت کشور در حال برگزاری است، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره تاثیر این همایش بر تنگه هرمز و مسئله تحریم‌ها گفت: همایش ما راجع به تحریم‌ها نیست و ارتباطی بین این دو وجود ندارد.
 
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت برتر منطقه خلیج‌فارس تضمین‌کننده صدور انرژی به منطقه است که روزانه بیش از حدود 19 میلیون بشکه نفت از این منطقه صادر می‌شود. 
 
دستیار ارشد فرماندهی کلی قوا با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تضمین‌کننده امنیت منطقه بوده و مایل به صدور انرژی از این منطقه است، گفت: اگر شرایطی به وجود بیاید یا تهدیدی نظامی صورت گیرد، از جانب ما نیز وضعیت دیگری حاکم خواهد شد.
 
رحیم صفوی خاطرنشان کرد: برداشت ما این نیست که تهدیدات نزدیکی از جانب غرب صورت گیرد. 
 
وی با بیان اینکه در منطقه خلیج‌فارس بیشترین جزایر، بخصوص جزایر مشرف به تنگه هرمز متعلق به جمهوری اسلامی ایران است، ادامه داد: تمام کشتی‌های تجاری و ناوهای جنگی مجبورند از نزدیکی این جزایر عبور کنند، بنابراین جمهوری اسلامی ایران از این جزایر به عنوان یک پایگاه دفاعی و امنیتی استفاده و از آن حفاظت می‌کند. 
 
دستیار ارشد فرمانده کل قوا خاطرنشان کرد: این سواحل در زمان لازم به دفاع و تامین کامل امنیت پایدار در منطقه و حمل و نقل تجاری کمک می‌کنند.
 
رحیم صفوی تصریح کرد: در این صورت دشمنان ما هم می‌فهمند که تاثیرات این جزایر در بعد دفاع و امنیت چیست.
 
وی با اشاره به اینکه هشت کشور ایران، کویت، عراق، عربستان، قطر، بحرین، امارات متحده و عمان به دنبال مشارکت و همکاری برای تامین امنیت در منطقه هستند، تصریح کرد: 93 فروند ناو بیگانه که از عمان تا خلیج‌فارس حضور دارند را عامل ناامنی می‌دانیم.
 
دستیار ارشد فرماندهی کل قوا تاکید کرد: پیشنهاد این هشت کشور ایجاد سازوکار و سازماندهی اقتصادی برای ایجاد امنیت است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار