کد خبر:۲۲۰۱۹۹
دریادار فدوی در جمع خبرنگاران:

پهپاد اخیر سومین نوع شکار شده «اسکن‌ایگل»/ پهپاد آمریکایی در خط تولید سپاه

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: هواپیمای بدون سرنشین اسکن ایگل آمریکایی، سومین هواپیما از این مدل بود که آن را گرفتیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، دریادار فدوی صبح امروز در حاشیه همایش «جغرافیا، توسعه، دفاع و امنیت» در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خلیج‌فارس و تنگه هرمز اهمیت حیاتی برای تمام دنیا دارد، گفت: اگر آمریکا روالی را پیش بگیرد که تشدید‌کننده ناامنی در منطقه باشد، به طور مسلم خطر برای تنگه‌ هرمز خطر برای دنیاست.
 
وی با اشاره به اینکه وضعیت اقتصادی دنیا در شرایطی قرار گرفته که تحمل یک شوک دوباره، آن هم در بحث انرژی را ندارد، تصریح کرد: به طور مسلم اگر آمریکا روند استکباری خود را ادامه دهد، این خطر باعث حذف جهانی آن می‌شود.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: اگر آمریکا تیری در خلیج‌فارس شلیک کند، اقتصاد آن از هم می‌پاشد.
 
فدوی درباره آخرین اخبار درباره هواپیما اسکنیر گفت: بعد از 5 روز وزارت دفاع آمریکا تایید کرد که این هواپیمای بدون سرنشین متعلق به آمریکا است، ولی تاکنون درخواستی برای بازپس‌گیری آن مطرح نشده است.
 
وی با اشاره به اینکه این هواپیما از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: باید بگویم این اولین هواپیمای اسکن ایگل نبود که توسط جمهوری اسلامی ایران گرفته شد، بلکه سومین هواپیمایی بود که در چند سال اخیر ما گرفته‌ایم.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: این هواپیما در خط تولید ایران قرار گرفته و مدت‌هاست که مورد مصرف نیروی دریایی و هوافضای سپاه قرار گرفته است.
 
وی همچنین درباره برگزاری رزمایش نیروی دریایی تا پایان سال گفت: حداقل سالی یک رزمایش برگزار می‌کنیم که آن را رسانه‌ای می‌کنیم، اما تعداد زیادی از این رزمایش‌ها هستند که آن را اعلام نمی‌کنیم اما آمریکا کاملا در جریان آن است.
 
فدوی خاطرنشان کرد: تا آخر سال نیز رزمایش نیروی دریایی را خواهیم داشت که تاریخ آن اعلام می‌شود.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره تاثیرات برگزاری این رزمایش عنوان کرد: در دانشگاه‌ها و مراکز علمی باید تغییر رویکرد بوجود آید که این رزمایش در همین راستا برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار