پژوهشگر برتر سال 90 گفت: رسانهها در صحنه جهانی با حضور جدی که دارند میتوانند دیپلماسی کشور را ترسیم و افکار عمومی را تغییر دهند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسن بشیر در مراسم رونمایی از آثار پژوهشگران برتر که بعدازظهر امروز در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، در رابطه با ویژگیهای کار پژوهشی و ارتباط پژوهش با رسانه سخنان خود را آغاز کرد و گفت: ما در زمینه رسانه شاهد تحول بسیار خوبی از فضای بیرون رسانه ملی هستیم و در دانشگاهی مانند امام صادق (ع) شاهد اخلاق در رسانه از نظر علمی ونظریه پردازی هستیم.
این پژوهشگر برتر افزود: در علوم انسانی که شامل علوم ارتباطات و علوم اجتماعی است موضوع غنیسازی مباحث رسانهای با حرکتی که در دانشگاههای امام صادق (ع) و باقر العلوم (ع) و تهران و همچنین با حضور اندیشمندان در حوزه رسانه و ارتباطات در بعد مجازی و موقعیتهای جدید در استخدام فضای سایبری انجام شد از اقدامات جدی است.
وی یکی از اقدامات دیگر را ایجاد درون مناسب مطالعات رسانههای جهان و کشف ناگفتهها در ابعاد مختلف آن معرفی کرد به این معنا که علوم داری ابعاد ظاهری آشکار، ناگفته و پنهان هستند که باید کشف شوند.
بشیر با بیان اینکه تحلیل گفتمان فراتر از گفتههای متن و کشف ناگفتهها و مفاهیم ناآشنا است، اظهار کرد: رسانه در صحنه جهانی باید حضوری جدی داشته که میتواند دیپلماسی کشور را ترسیم کند.
این استاد دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: دولت ها در عرصه کنونی برای تغییر افکار عمومی و دیپلماسی و همچنین اندیشه، فکر و عمل از این ابزار استفاده اساسی میبرند.