آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۷۷۸

افزایش قیمت طلا تا هر اونس 2هزار دلار

رییس موسسه مالی کی کی ام پیش‌بینی کرد، قیمت جهانی طلا طی سال 2013 میلادی به بیش از دو هزار دلار خواهد رسید.
افزایش قیمت طلا تا هر اونس 2هزار دلار


به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، جف کیلبورگ تاکید کرد: با توجه به اجرای سیاستهای انبساطی پولی از سوی بانکهای مرکزی بزرگ جهان و همچنان اقدام بانکهای مرکزی جهان در افزایش خرید ذخایر طلا طی ماههای آینده قیمت طلا در سال 2013 میلادی رویندی صعودی خواهد داشت و به بیش از 2000 دلار در هر اونس (هر اونس 32.131گرم) خواهد رسید.

 

وی تصریح کرد: فدرال رزرو آمریکا در ماههای آینده نیز به چاپ و انتشار دلار ادامه خواهد داد و این مساله نگرانی‌های زیادی را نسبت به افزایش فشارهای تورمی در آمریکا ایجاد کرده است.

 

وی افزود: فدرال رزرو آمریکا تصور می‌کند می‌تواند با افزایش نرخ تورم مقابله کند و به همین منظور در شرایط کنونی به اجرای سیاستهای انبساطی پولی ادامه خواهد داد.

 

وی در عین حال گفت: اگر طلا نتواند سطح قیمتی 1670 دلار در هر اونس را حفظ کند، احتمال کاهش بیشتر قیمت آن در هفته‌های آینده وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار