کد خبر:۲۲۰۸۵۵
با چند تغییر در نقشه جغرافیایی سه استان؛

9 شهر جدید به نقشه تقسیمات کشورى اضافه شد

دولت با توجه به بافت جغرافیایی مناطقی از کشور و با هدف توزیع بهینه و عادلانه خدمات، با ایجاد چند شهر جدید در استانهای کرمان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد موافقت کرد.
9 شهر جدید به نقشه تقسیمات کشورى اضافه شد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، وزیران عضو کمیسیون سیاسی و دفاعی بنا به پیشنهاد وزارت کشور و به استناد ماده(13) قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری-مصوب 1362- تصویب کرد؛ روستای زهکلوت مرکز بخش جازموریان از توابع شهرستان رودبار جنوب استان کرمان پس از ادغام با روستاهای امیرآباد زهکلوت، حسین آباد، حسن آباد زهکلوت و چراغ آباد زهکلوت از توابع همین بخش به شهر تبدیل و به عنوان شهر زهکلوت شناخته می شود.

 

همچنین روستای دشتکار مرکز دهستان مشیز از توابع بخش مرکزی شهرستان بردسیر به شهر تبدیل و به عنوان شهر دشتکار شناخته می شود.

 

بر این اساس، روستای ملک آباد مرکز بخش گلستان از توابع شهرستان سیرجان در استان کرمان به شهر تبدیل و به عنوان شهر خواجه شهر و روستای محمدآباد گنبکی مرکز بخش گنبکی شهرستان ریگان پس از ادغام با روستاهای بهترآباد، جنت آباد، حسن آباد گنبکی، گلزار، دولت آباد، عباس آباد و علی آباد از توابع همین بخش به شهر تبدیل و به عنوان شهر گنبکی شناخته می شود.

 

ایجاد چهار شهر جدید در استان بوشهر

 

بر اساس مصوبه دولت، روستای آباد از توابع دهستان اهرم بخش مرکزی شهرستان تنگستان به شهر تبدیل و به عنوان شهرآباد شناخته می شود.

 

همچنین روستای بوشکان از توابع دهستان بوشکان بخش بوشکان شهرستان دشتستان، روستای بادوله از توابع دهستان چغاپور بخش کاکی شهرستان دشتی و روستای دوراهک از توابع دهستان حومه بخش مرکزی شهرستان دیر  به شهر تبدیل و به ترتیب به عنوان شهر بوشکان، بادوله و دوراهک شناخته می شوند.

 

ایجاد یک شهر جدید در استان کهگیلویه و بویراحمد

 

بر این اساس، روستای برآفتاب از توابع شهرستان کهگیلویه پس از ادغام با روستای اسلام آباد مشایخ به شهر تبدیل و به عنوان شهر سرفاریاب شناخته می شود.

 

این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار