کد خبر:۲۲۱۰۷۱
شاهآبادی در نشست خبری عنوان کرد:
شناسایی بیش از 700 شهید عرصه هنر
معاون امور هنری وزارت ارشاد از شناسایی بیش از 700 شهید عرصه هنر و برگزاری همایشی در نکوداشت این شهیدان خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حمید شاهآبادی در نشست خبری نخستین یادواره شهدای عرصه هنر با عنوان «جلوه جمال» که صبح امروز در تئاتر شهر برگزار شد، گفت: آثار هنری در فرهنگ اسلامی و ایرانی ما از ویژگیهای خاص و منحصر به فردی برخوردار است.
وی افزود: آثار هنری را پردازش قوه تخیل هنرمند، جلوهگری خاصی از هنرمند و برگرفته از روح عقلانیت و ویژگیهای برگرفته از احساس هنرمندان می شناسیم.
معاون هنری وزارت ارشاد با بیان اینکه در اسلام علیرغم احساس و عقل ایمان وجود دارد، اضافه کرد: هنرمندان ما با این ویژگیها اثری را می آفرینند که کلیه آثار به سوی نقطه آمال و آرزو و معرفت در حرکت هستند.
شاهآبادی ادامه داد: هنرمندان ما در کشور اسلامی در قبل و بعد از دوران دفاع مقدس آثاری را خلق کردند که تمام ویژگیهای نامبرده شده را داشت در حالی که امروز جهان غرب با تولید و تکثیر هنرمندان خوراکی را به جامعه میدهد که فاقد معنا و احساس بوده است.
وی تصریح کرد: ما وجود هنرمندانی که معناگرایی با سبقه دینی را نشان میدهند را به عنوان سرمایه جامعه میشناسیم.
معاون امور هنری وزارت ارشاد عنوان کرد: لازم دانستیم که شهدای هنرمند دوران دفاع مقدس را شناسایی و آثار این هنرمندان را در زندگی امروز نشان دهیم.
شاهآبادی در خصوص این همایش یادآور شد: این حرکت از یک سال و نیم گذشته آغاز شد و به دنبال افتتاح سایت جلوه جمال و آغاز به کار دبیرخانه همایش بهعنوان حرکتی جدی و بنیادی ادامه پیدا کرد.
وی از برگزاری نخستین همایش نکوداشت عرصه هنر در روز چهارشنبه 6 دی ماه با حضور رئیس جمهور در تالار وحدت خبر داد.
معاون امور هنری وزارت ارشاد ادامه داد: با همکاری بنیاد شهید مستضعفان، سازمان بسیج هنرمندان و سازمانهای دیگر شناسایی بیش از 700 شهید عرصه هنر صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه این حرکت به صورت حرکتی مداوم و دائمی در معاونت هنری وزارت ارشاد آغاز خواهد شد، گفت: امیدوارم هر ساله بتوانیم چنین نکوداشت و مراسمی را در عرصه هنر برگزار کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.