آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۳۱۲
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران:

امتناع دولت از عرضه ارز قابل توجیه نیست

نهاوندیان گفت : اینکه دولت به عنوان بزرگترین تامین کننده، از ارائه و عرضه ارز در مرکز مبادلات ارزی اجتناب کند قابل توجیه نیست.
امتناع دولت از عرضه ارز قابل توجیه نیست

نهاوندیان :‌ اوراق اسلامی خزانه در بودجه پیش بینی شود 
 

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران پیشنهاد کرد اوراق اسلامی خزانه در بودجه سال اینده مد نظر باشد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمد نهاوندیان در نشست خبری بیست و پنجمین جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در محل اتاق ایران گفت : اوراق اسلامی خزانه می تواند برای تهاتر بدهی و طلب پیمانکاران بخش خصوصی از دولت استفاده شود.


وی افزود : برخی کارخانه ها به دلیل آلودگی هوا دستور تعطیلی چند روزه گرفته اند که فشار اضافی به واحدهای تولیدی وارد کرده است.


رییس اتاق ایران افزود : تلقی محدود شدن در حوزه صادرات باعت شده است در برخی موارد پیله وری رشد پیدا کند که اگر درباره صادرات شفاف سازی شود ، بهتر می توان از منابع صادراتی برای رفع نیازهای داخلی استفاده کرد.


وی در باره نرخ ارز در بودجه سال 92 کل کشور گفت : برخی قیمت گذاری ها و بخشنامه های گمرکی و رویکرد سازمان امور مالیاتی بر مبنای نرخ ارز مبادله ای صورت می گیرد و به تدریج نرخ مرکز مبادله به عنوان مبنا در محاسبات قرار می گیرد.


نهاوندیان ، دولت را عمده ترین عرضه کننده ارز در اقتصاد کشور دانست و گفت : اینکه دولت از ارایه و عرضه ارز در مرکز مبادلات ارزی اجتناب کند قابل توجیه نیست.


نهاوندیان گفت : اگر قرار است مبنا ، مرکز مبادلات ارزی باشد در بودجه گذاری نیز می توان این نرخ را مبنا قرار داد که بخشی از کسری درآمد را جبران می کند.


نهاوندیان افزود: ترغیب صادر کنندگان به عرضه ارز در مرکز مبادلات ارز ی باید با سیاست های تشویقی باشد.


رئیس اتاق ایران در باره برخی اظهارات مبنی بر احتمال افزایش یارانه نقدی گفت : این گونه مطالب تا زمانی که در قالب لایحه نباشد به عنوان برنامه جدی نمی تواند مورد بررسی قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار