آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۲۱۴۸

جذب سرمایه گذاران خارجی در صنعت نفت

معاون امور بین‌الملل صندوق توسعه ملی گفت: درخواست‌های متعددی از سوی سرمایه‌گذاران خارجی برای استفاده از تسهیلات صندوق ارائه شده است که در حال بررسی آنها هستیم.
جذب سرمایه گذاران خارجی در صنعت نفت

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، معاون امور بین‌الملل و مشاور امور سرمایه‌گذاری‌های نفت و گاز صندوق توسعه ملی با بیان این‌که منابع این صندوق به تمام بخش‌های اقتصادی کشور از جمله نفت، گاز، کشاورزی، صنعت و معدن و خدمات اختصاص دارد، گفت: فعالیت صندوق ، به حوزه‌ای خاص محدود نیست و تلاش داریم با سرمایه‌گذاری بلندمدت در تمام بخش‌های اقتصادی کشور، شرایط توسعه پایدار در کشور را فراهم کنیم.

 

 دکترمحمد مزرعتی اظهار کرد: جذب سرمایه‌گذاران خارجی برای توسعه صنایع کشور، به ویژه در صنعت نفت، از دیگر برنامه‌های صندوق است.

 

مزرعتی افزود: در صورتی که سرمایه‌گذاران و شرکت‌های خارجی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کشور، 30 درصد سرمایه طرح مورد نظر خود در کشور را فراهم کنند، صندوق توسعه ملی 70 درصد باقیمانده را تامین خواهد کرد.

 

به گفته مزرعتی، ارزیابی فنی و اقتصادی طرح مورد نظر، بررسی و در صورت تایید بانک‌های عامل، طبق مقررات سرمایه‌گذاری، تسهیلات مورد نیاز اعطا خواهد شد.


مشاور امور سرمایه‌گذاری‌های نفت و گاز صندوق توسعه ملی تصریح کرد:  30 درصد آورده سرمایه‌گذار خارجی می‌تواند به صورت پول یا تجهیزات باشد.

 

معاون امور بین‌الملل صندوق توسعه ملی ادامه داد: درخواست‌های متعددی از سوی سرمایه‌گذاران خارجی برای استفاده از تسهیلات صندوق ارائه شده است که در حال بررسی آنها هستیم.

 

مزرعتی با بیان این که پروژه مهم دیگر ما، همکاری با سازمان همکاری‌های اقتصادی ژاپن برای بهینه‌سازی انرژی در کشور است، تصریح کرد: بر این اساس قرار است برای شروع، این سازمان با همکاری شرکت‌های خصوصی داخلی و خارجی، بهینه‌سازی تمامی ساختمان‌های دولتی را در دستور کار قرار دهد.

 

به گزارش شانا، صندوق توسعه ملی با هدف تبدیل بخشی(20 درصد) از عواید فروش نفت و گاز، میعانات گازی و فرآورده‌های نفتی به ثروت‌های ماندگار، سرمایه‌های زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسل‌های آینده از منابع نفت و گاز تشکیل شده و سالانه 3 درصد به سهم آن افزوده می شود.

 

منابع صندوق به صورت ارزی و ریالی و در قالب قرارداد عاملیت با رعایت مفاد نظامنامه، از سوی هیئت عامل با بانک‌های عامل منعقد می‌شود و در اختیار سرمایه‌گذاران در بخش‌های خصوصی، تعاونی و بنگاه‌های اقتصادی متعلق به موسسه های عمومی غیردولتی قرار می‌گیرد.

 

 این صندوق، علاوه بر سرمایه‌گذاری در توسعه صنایع داخلی، اجازه ورود به بازارهای بین‌المللی را نیز دارد و حتی از سرمایه‌گذاران خارجی در کشور نیز حمایت می‌کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار