کد خبر:۲۲۲۲۸
فرمانده نيروي انتظامي استان مركزي:
بر هم زدن نظم عمومي خط قرمز نيروي انتظامي در چهارشنبه سوري است
فرمانده نيروي انتظامي استان مركزي با اشاره به اينكه بر هم زدن نظم عمومي خط قرمز نيروي انتظامي در چهارشنبه آخر سال است، گفت: با هرگونه بينظمي و اخلال در شب چهارشنبه آخر سال، برخورد قاطع و قانوني خواهد شد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، حيدري 22 اسفندماه در نشست خبري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نيروي انتظامي در آستانه تعطيلات نوروزي، نظم و انضباط و امنيت و آسايش مردم را دنبال مي كند و با پيش بيني هاي لازم، طرح جدي در بحث صيانت اجتماعي، پيشگيري از بي نظمي و جلوگيري از مزاحمت را از نيمه دوم اسفند ماه آغاز كرده و تا 15 فروردين ادامه مي دهد.
وي در ادامه تصريح كرد: نيروي انتظامي در اين زمينه با استقرار 268 واحد گشت انتظامي خودرويي در سطح استان و 111 تيم موتورسوار در ميدان هاي ورودي و خروجي شهرها، اقدام به كنترل نظم عمومي مي كند.
فرمانده نيروي انتظامي استان مركزي با اشاره به نهادينه كردن فرهنگ ترافيك در سطح استان مركزي گفت: تمامي دستگاه هاي اجرايي و دانشگاه ها نقش مهمي در نهادينه كردن فرهنگ ترافيك ايفا مي كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰