ایرانِ فردا باید با دست مدیران لایق گام‌های بلندی به سوی چشم اندازها بردارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۳۸۶۱
رهبر انقلاب در پیامی به نشست انجمن‌های اسلامی اروپا:

ایرانِ فردا باید با دست مدیران لایق گام‌های بلندی به سوی چشم اندازها بردارد

رهبر انقلاب در پیامی به نشست اتحادیه انجمن های اسلامی اروپا تاکید کردند: ایران فردا باید با دست مدیران لایق گام‌های بلند را به سوی چشم اندازها بردارد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) متن‌ پیام رهبر معظم انقلاب به چهل و هفتمین نشست اتحادیه انجمن های اسلامی اروپا‌ به شرح زیر است‌:


بسم الله الرحمن الرحیم


دانشجویان عزیز


شما جوانان، مدیران آینده‌ کشورید. ایرانٍ فردا، با ثروت عظیمی از اندوخته‌های علمی و عملی، باید به دست مدیرانی بزرگ و لایق، اداره شود و گام های بلند و پرشتاب به سوی چشم‌اندازهای ترسیم شده را، با همت و ایمان و بصیرت و شجاعت امثال شما بردارد. شما و همه‌ جوانان و فرزندان عزیز ملت ایران در هر نقطه‌ جهان، باید خود را برای نقش‌آفرینی در این تراز، آماده کنید. شما را همواره دعا میکنم. خداوند یار و مدد کارتان باد.


سید علی خامنه‌ای

پربازدیدترین آخرین اخبار