آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۳۹۸۸
ابوترابی فرد در مراسم سالگرد شهید علیمحمدی:

شهید علیمحمدی در قله بود اما خود را در قعر می‌دید

نائب رئیس مجلس گفت: شهید علیمحمدی با آنکه در قله بود اما خود را در قعر می‌دید و هرگز غبار خودبینی و خودخواهی در او وجود نداشت.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام ابوترابی فرد بعد از ظهر امروز در سومین سالگرد شهادت شهید علیمحمدی که در تالار دهشور دانشگاه تهران برگزار شد با بیان اینکه انسان از آن جهت به عنوان اشرف مخلوقات شناخته شده که مهم‌ترین ویژگی او قدرت تاییدپذیری و تحت تایید خداوند قرار گرفتن است گفت: به خاطر این ویژگی است که گوی سبقت را از دیگر موجودات ربوده است و باید تمام توان خود را برای رشد و ارتقا به کار گیرد.
 
وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم بعد از قسم به قلم خداوند پیامبر را به قرائت دعوت می‌کند افزود: در کل عالم تنها انسان است که قدرت استفاده از قلم را دارد پس خداوند به وسیله قلم انسان را تعلیم داد.
 
نائب رئیس مجلس با اشاره به اینکه بدون قلم دانشگاهی شکل نمی‌گرفت تصریح کرد: امروزه یکی از ملاک‌های علمی افراد قلم آنان است که محصول اندیشه افراد بوده و به وسیله آن علم در اختیار افراد دیگر قرار می‌گیرد و اگر قلم نبود بشر علوم را در بر نمی‌گرفت؛ همان‌طور که قلم انسان را به عرش می‌برد ممکن است انسان را نیز به طغیان برساند.
 
 نائب رئیس مجلس با بیان اینکه علم در سایه عمل صالح مبدل به سرمایه بزرگ انسانی می‌شود ابراز داشت: دشمن شخصیت‌های علمی ما را رصد می‌کند زیرا آنان نماد دانش، عقیده و اخلاق هستند.
 
 وی با بیان اینکه بهترین راه عروج شهادت است، گفت: شهید علیمحمدی با آنکه در قله بود اما خود را در قعر می‌دید و هرگز غبار خودبینی و خودخواهی در او وجود نداشت؛ این علم انسان را به پرواز در می‌آورد و ما مفتخریم که ایجاد این شخصیت‌های ارزشمند در جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است.
 
ابوترابی با اشاره به افزایش آثار و مقالات علمی در دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: تعداد مقالات و آثار علمی تا سال 57 ده درصد مجموعه فعالیت‌های دانشگاه تهران بوده است یعنی 90 درصد تولیدکنندگان علم در دوران انقلاب اسلامی به وجود آمده است.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه ما به این مسئله افتخار می‌کنیم که اولین دانشجوی فارغ‌التحصیل فیزیک از این دانشگاه اولین شهید این دانشگاه است افزود: باید به این مسئله توجه کنیم که این دانشمندان و دانشجویان دانشگاه تهران از چه ظرفیتی برخوردار هستند.
 
ابوترابی فرد با اشاره به اینکه عدد دانشجویان در مقطع دکترا در گذشته از 20 نفر تجاوز نمی‌کرد ادامه داد: اما اکنون بیش از 3 هزار نفر دانشجوی دکترا وجود دارد که این مسئله نشان‌دهنده این است که یکی از اهداف برنامه پنجم توسعه محقق شده است.
 
 
وی با بیان اینکه اکنون دانشگاه تهران در تولید علم و مقالات ISI گوی سبقت را از دیگر دانشگاه‌ها ربوده است، تصریح کرد: دیروز جوانان کشور در عرصه انقلاب مبارزه و فعالیت می‌کردند اما امروز در مسیر تحصیل علم و تربیت در حال تلاش هستند.
 
نائب رئیس مجلس با بیان اینکه که امیدواریم دانشگاهیان فعالیت خود را با تجاری‌سازی علم ادامه دهند خاطر نشان کرد: در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب رصد درست رهبری و پافشاری ایشان بر مسائل مهم علمی از مهم‌ترین دلایل رسیدن ایران به جایگاه مرجعیت علمی است.
 
ابوترابی فرد با بیان اینکه تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور اکنون بیش از 6 برابر اول انقلاب شده است گفت: باید از همه ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم و در این راستا البته هنوز کاستی‌ها و ضعف‌های مدیریتی وجود دارد.
 
ابوترابی با اشاره به اینکه شهدایی مانند شهید علیمحمدی و شهریاری رشته‌های مهم علمی را برای تحقیق و پژوهش انتخاب کرده‌ و برای تولید علم به فناوری نقش مهمی را ایفا کردند گفت: شهید علیمحمدی نقش بسیار مهمی در تبدیل دانش خود به فناوری مورد نیاز کشور داشته که البته هنوز هم به دلایل امنیتی بازگو نشده است و ما امیدواریم که در آینده شاهد ارتباط دانش با اقتصاد برای رسیدن ایران به اقتصاد برتر در جامعه جهانی قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار