آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۲۳۷
توکلی در صحن مجلس:

با راه‌حل پرداخت نقدی جواب نگرفتیم و نمی‌گیریم

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: مردم ما به حق مستحق کرامت هستند ولی با راه‌حل نقدی دادن جواب نگرفته‌ایم و نمی‌گیریم.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، احمد توکلی پس از نطق رئیس جمهور در جلسه علنی مجلس گفت: حدودا 200 روز از وقت دولت باقی مانده و بهتر است طرح‌های موجود را عملی کنیم.
 
وی با اشاره به جلسه چهار جانبه بین مجلس، دولت، شورای نگهبان و اساتید افزود: پس از این جلسه به جمع‌بندی رسیده و نتایج آن را خدمت مقام رهبری ارائه کردیم که در آن جمع‌بندی نظر رئیس جمهور تأیید نشد.
 
توکلی با اشاره به استخدام 526 هزار نفر در دولت عنوان کرد: بند 11 مصوبه دولت تأکید می‌کند که دستگاه‌های اجرایی بدون رعایت سایر الزامات قانونی از قبیل قوانین خدمات کشوری رأسا تصمیم گرفته و استخدام کنند اما آیا می‌شود بدون الزامات قانونی تصمیم گیری شود؟
 
توکلی در ادامه به تولیدات و کارهای عمرانی اشاره کرد و افزود: عمران با توسعه پایدار فرق دارد حتی عمران با توسعه پایدار اسلامی نیز فرق دارد؛ درست است که در دولت کارهای مهمی انجام شده اما عمران بسیار فراتر است.
 
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان خاطره ای از دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی، گفت: من در زمان ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی با وی دیدار داشتم و گفتم وضع کشور خراب است ولی آقای هاشمی گفت وضعیت فولاد، شمش و استخراج رو به رشد است که در جواب آقای هاشمی گفتم فاصله بین شمش و سفره بسیار زیاد است.
 
وی با اشاره به وضیعت فعلی کشور گفت: وضعیت تولید به علت تورم و رکود شدید خوب نیست و ممکن است در آینده نیز به دلایل گوناگون بهتر از این نباشد.
 
توکلی با بیان اینکه نرخ نقدینگی تقریبا بیش از دو برابر سال‌های قبل است افزود: باید به فکر نجات مردم باشیم، مردمی که به حق مستحق کرامت هستند ما با راه‌حل نقدی دادن جواب نگرفتیم و نمی‌گیریم.
 
توکلی در ادامه  خاطرنشان کرد: از هر اقدامی که باعث رشد تورم شود باید پرهیز کرد واین اصل از اصول اقتصاد است، نباید بگوییم چون این اصل بومی نیست اجرا نکنیم در حالی که اینها در کشور ما قابل اجرا است.
 
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اهمیت ثبات در بازار ارز گفت: ثبات و پایداری بازار ارز باید شروع شود.
 
توکلی گفت: در آستانه انتخابات بازار ارز به‌ تولید، سرمایه‌، صادارت و واردات تأثیر می‌گذارد نباید به ارز به‌عنوان ملک دولت نگاه کنیم و بگوییم که ارز را گران‌تر بفروشیم تا بتوانیم مخارج دولت راتأمین کنیم این کار، کار اشتباهی است.
 
وی تاکید کرد: حداقل در زمینه ارز باید به اندازه یک سال ثبات داشته‌ باشیم و سفته‌بازی را کم بکنیم.
 
توکلی با اشاره به بد بودن ارز دو نرخی گفت: ارز دو نرخی موجب فساد است، وقتی شکر را با ارز 1226 تومانی وارد می‌کنیم در نتیجه قیمت شکلات و اقلام دیگری طوری می‌شود که نمی‌شود آن را کنترل کرد.
 
نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: در ایالات متحد آمریکا بیش از 47 میلیون کارت غذا دارند، ما نیز باید از مردم حفاظت کنیم، پول نفت ضررش بیش از منفعتش است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار