آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۵۲۴
امیرپوردستان:

رزمایش های سال 91 فرصتی مناسب برای آزمایش دستاوردهای جدید بود

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: رزمایش‌های سال 91 سبب شد تا دستاوردهای جدید خود را مورد آزمایش قرار داده و چنانچه اشکالاتی بر آن وارد بود تا پایان سال آن را برطرف کنیم.
رزمایش های سال 91 فرصتی مناسب برای آزمایش دستاوردهای جدید بود

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان در مراسم اهدای درجه به دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل مرکز آموزش بهداری نیروی زمینی ارتش، خواستار توجه بیشتر به امر آموزش رزمی در سطح این نیرو شد و آن را یکی از مهم‌ترین و بارزترین ویژگی‌های یگان‌های نظامی خواند و افزود: نیروهای تحت امر یک فرمانده باید به فرامین نظامی گوش دهند تا بتوانند آموزش‌هایی را که به آنها آموخته می‌شود به نحو شایسته پیاده کنند.

 

وی تدبیر و آینده‌نگری را برای فرماندهان امری خطیر برشمرد و تاکید کرد: نیاز یک مجموعه نظامی به فرمانده در شرایط حساس و موقعیت‌های ویژه بیشتر احساس می‌شود و آنجاست که یک فرمانده و مدیر باید خودشان را بیشتر به زیردستانشان نزدیک کرده و فرامین دقیق نظامی را به آن‌ها ابلاغ کنند در دوران جنگ تحمیلی هم فرماندهان برابر تدابیری که اتخاذ می‌شد با یک سیاست خاص اوامر را به زیردستان خود ابلاغ می‌کردند و با درایت این فرماندهان و کوشش زیردستان بود که در عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس پیروزی از آن نیروهای ما بود.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش انجام آموزش نظامی در زمان صلح را برای یگان‌های نظامی بااهمیت توصیف کرد و افزود: آموزش مقدمه، بستر و زیرساخت آمادگی رزمی است توجه به آموزش یعنی ارتقاء توان رزمی به همین خاطر اصلی‌ترین وظیفه نیروهای مسلح در زمان صلح توجه به امر آموزش است.

 

پوردستان ادامه داد: توجه به امر آموزش سبب اعتماد به نفس در نیروهای مسلح می‌شود وقتی یک سرباز ماموریتش را بداند و سلاحش را بشناسد می‌داند برای مقابله در فضای ناهمتراز چگونه باید وارد میدان شود، یا اگر تاکتیک‌ها و تکنیک‌هایش را بشناسد و این موارد را تمرین کند اعتماد به نفس پیدا می‌کند و زمانی که دشمن بخواهد تهدیدش را عملی کند این سرباز با استحکام، با قدرت و قوت در مقابل تهدیدات ایستادگی می‌کند.

 

وی اولین برکت توجه به آموزش‌ها را ارتقاء آمادگی رزمی و ایجاد آمادگی روحی و روانی مردم دانست و ادامه داد: وقتی مردم عزیز ایران اسلامی بدانند فرزندان سربازشان در پادگان‌ها آموزش می‌بینند آموزش‌هایی که عین صحنه رزم است و صدای گلوله را می‌شنوند و بوی باروت را حس می‌کنند و یک لحظه آرامش را برای خود حرام می‌داند تا آمادگی داشته باشد و بتواند با تهدیدها مقابله نماید، آنجاست که ملت، احساس آرامش و امنیت می‌کند.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین ثمره دیگر آموزش‌های رزمی را بازدارندگی خواند و تاکید کرد: دشمن وقتی می‌بیند که نیروهای مسلح ما بصورت مستمر در میادین رزمایش هستند و انگشتان سربازها روی ماشه سلاح‌هایشان است جرات تهدید و تعدی به مرز و بوم ایران اسلامی را به خود راه نمی‌دهد.

 

پوردستان، تدابیر فرمانده کل قوا را از دیگر مولفه‌هایی دانست که دشمن را از حمله باز می‌دارد و در ادامه تاکید کرد: باید خداوند را به خاطر چنین فرمانده حکیم و فرزانه‌ای شاکر باشیم.

 

وی در پایان با اشاره به انجام رزمایش‌های مختلف در سال 91، آن را امری بسیار بااهمیت خواند و گفت: انجام رزمایش‌های نیروی زمینی در مناطق مختلف کشور سبب شد تا دستاوردهای جدید خود را مورد آزمایش قرار داده و چنانچه اشکالاتی بر آن وارد بود تا پایان سال آن را برطرف کرده و در مواقع ضروری از آن بهره‌برداری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار