آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۷۵۶

پیام آیت الله صافی به مناسبت سالروز آغاز امامت ولی عصر(عج)

باید گفت از امروز، تاریخ پربرکت و نوین عصر مهدوی آغاز می‌شود. ملت شریف ایران و تمام شیعیان جهان افتخار دارند که چنین روز بزرگی را جشن ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در پیامی به مناسبت آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) ضمن تبریک این روز گرامی، وظایف منتظران را برشمرد. متن این پیام در پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت الله صافی گلپایگانی منتشر شده است.

 

متن پیام این مرجع تقلید به شرح ذیل است:

 

بسم‌الله‌الرحمن الرحیم

 

قال‌الله تعالی «و ذکرهم بایام‌الله»

 

السلام علی المهدی الذی وعدالله به‌الامم

 

یوم‌الله بزرگ نهم ربیع‌المولود، سالروز آغاز ظهور موفور السرو ولایت و امامت حضرت ولی‌الله الاعظم امام مبین و حصن حصین بقیةالله فی الارضین موعود انبیا مرسلین و مقصود از «فمن یاتیکم بما معین» الامام الثانی عشر الحجةابن الحسن المهدی ارواح‌العالمین له الفدا می‌باشد.

 

این روز مقدس را به ساحت مبارک آن ولی دوران و به عموم منتظران روزگار رهایی و عصر نجات و خلاص بشر از ظلم و بی‌عدالتی و استکبار، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم در حقیقت باید گفت از امروز و از درون تاریخ هجری، تاریخ پربرکت و نوین عصر مهدوی آغاز می‌شود.

 

ملت شریف ایران و تمام شیعیان جهان افتخار دارند که چنین روز بزرگی را جشن گرفته و آن را عزیز و گرامی دارند.

 

بزرگترین نعمت الهی در هر عصر و زمان، وجود ذی‌جود حجةالله است که به تصریح حضرت امیرالمومنین‌(ع) زمین خالی از وجود او نخواهد بود که یا ظاهر و مشهور و یا غایب مستور است و اوست که آیات و بینات الهی را از زوال و بطلان نگه می‌دارد.

 

از وظایف بسیار مهم شیعیان در عصر غیبت،‌شکر این نعمت بزرگ است که هر چه بیشتر و گسترد‌ه‌تر بروز داشته باشد آثار مفید و برکات آن موجب قرب الهی و نشان از حیات و زنده بودن جامعه مهدوی دارد.

 

از مظاهر درخشان شکر این نعمت بالخصوص یاد حجت خدا در ایام متبرک و روزها و زمان‌های منسوب به آن حضرت و گرامیداشت این روزها و شب‌ها، به دعا و عبادت،‌اصلاح امور و شئون دینی، احیای امر آن امام عزیز و تجدید عهده و بازگشت به خدا و محاسبه نفس و مخصوصا دعا برای تعجیل فرج و ظهور آن حضرت است که افضل اعمال می‌باشد.

 

ما امروز وظیفه داریم که خصوصیات و امتیازات جامعه مهدوی و دولت کریمه الهی را به جهان معرفی نماییم که جهان کشته عدل و مواسات و جهان خسته از ظلم و جنایات و قتل و خونریزی خود را برای روز رهایی و روز زیبای مهربانی آماده کند و امیدوار و منتظر وعده الهی برای برپایی حکومت واحد عدالت باشد که «انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا»

 

لطف‌الله صافی

 

نهم ربیع‌الامولود 1434ه.ق

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار