آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۵۹۱۱
امام جمعه زنجان:

ایران در بهمن 57 کانون توجه جهان بود

امام جمعه زنجان گفت: به دلیل حساسیت‌های موجود در ایران در بهمن ‌ماه 1357، چشم همه کشورهای بیگانه به ویژه آمریکا و انگلیس به کشورمان بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی صبح امروز در جمع مسئولان استانی و دانشگاهی زنجان با اشاره به دشواری های به دست آوردن نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: پس از سال‌ها مبارزه ملت انقلابی ایران در 22 بهمن 57 وعده الهی محقق گردید و نظامی کاملاً اسلامی و دینی بر کشور حاکم شد.
 
امام جمعه زنجان با اشاره به عوامل موثر در این پیروزی بزرگ ادامه داد: اعتقادات راسخ ملت و هدایت های روشنگرانه امام و نیز لطف و عنایت پروردگار باعث شد در عین ناباوری همه دنیا، رژیم منحوس پهلوی برچیده شود.
 
وی در ادامه یادآور شد: امام (ره) با حمایت مردم، کشور را از چنگال آمریکا و انگلیس بیرون کشیده و شعار «نه شرقی نه غربی» را به تمام دنیا صادر کردند.
 
خاتمی افزود: همه انقلاب‌های اخیر منطقه از جمله انقلاب‌های لیبی و مصر نتیجه درایت و تصمیم گیری امام خمینی است.
 
تشکیل کمیته 21گانه در استان زنجان
 
در قسمت دیگری از این جلسه سید سعید حسینی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی زنجان با تشریح برنامه‌های این دهه مبارک گفت: برای هر چه بهتر برگزار شدن برنامه‌های دهه فجر،21کمیته اجرایی از اقشار مختلف جامعه تشکیل شده است.
 
وی افزود: برپایی نمایشگاه‌های دستاوردهای انقلاب، برپایی جشن 34سالگی انقلاب در 34 مسجد و غبارروبی مزار شهدا از اهم برنامه‌های این دهه در استان زنجان است.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی زنجان دهه فجر را دهه قدرت‌نمایی ایران اسلامی دانست و بر هر چه باشکوه برگزار شدن این برنامه‌ها تاکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار