عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: برخی از افراد تا کمی مورد تشویق قرار میگیرند خود را گم کرده و خودشان را در ردیف بزرگان حساب میکنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسین صفارهرندی امروز در گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مکان جلوس امام خمینی در بهشت زهرا گفت: برای همه ما توفیقی است که در این نقطه نورانی که مبدا فراگیر شدن نهضت روحانیت و نهضت بزرگ اسلامی و مردمی به سراسر جهان می باشد، یاد مرد بزرگی که بیدارگر عصر حاضر است را گرامی بداریم؛ یاد شخصیتی که همه استقلال و آزادی امروز کشورمان را مدیون او هستیم.
وی در ادامه با طرح پرسشی مبنی بر اینکه آیا برای برگزاری مراسم تشریفاتی اینجا آمدهایم و اگر نیاییم امام از ما ناراحت میشود یا اینکه برای ملاقات یکدیگر به اینجا آمدهایم؟ خاطرنشان کرد: مشخص است که یادآوری روزها چیزی بیش از تعارف و تشریفات است؛ این نقطه که نقطه جلوس امام است را مورد احترام قرار داده و یادمان برگزار کردهایم؛ زیرا این کار دارای حکمت است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه افزود: در مکه پشت مقام ابراهیم دو رکعت نماز میخوانیم؛ زیرا ابراهیم نبی در آنجا استقرار یافته و محل حضور نبی خداست و خدا میگوید که اگر این نماز را نخوانی حج تو قبول نیست؛ یعنی قبول طاعات بندگان به آن عبادت بستگی دارد.
صفارهرندی با بیان اینکه باید قدمگاه بزرگان را گرامی بداریم؛ زیرا وسیله ماندگاری است، تصریح کرد: با همین تذکرها و یادآوریهاست که اسلام پس از 1400سال ماندگار شده؛ توصیه میکنم فرمایش امام خمینی در 22 بهمن در این مکان را مرور کنید؛ زیرا شاهبیت آن سخنرانی دو کلمه است که امام به عنوان رمز پیروزی از آن یاد کردند؛ اول با هم بودن مردم و دوم با هم در خدمت اسلام بودن و مادامی که این دو را حفظ کنید آیندهتان تضمین خواهد شد.
وی با بیان اینکه عدهای از جمله گروههای مارکسیستی، قبل از انقلاب مردم را به وحدت دعوت میکردند، گفت: امام به این عده که بیرون از اتحاد مردم افتاده بودند، گفتند که وحدت مردم را نشکنید و به دل مردم بیایید؛ پس دعوت باید الهی باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر محور، اسلام باشد، یهودی، مسیحی یا پیرو هر دین و مذهبی، دین خود را خواهد داشت، اما در زیر سایه حکومت دینی که همراه با رستگاری است، قرار خواهد گرفت؛ زیرا آنها هم در پی دستیابی به وحدت هستند، بنابراین نباید با وحدت مخالفت کنیم، وحدت همان چیزی است که باعث پیروزی ما شد.
صفارهرندی با بیان اینکه دیروز وحدت حول محور امام و امروز رهبر انقلاب است، خاطرنشان کرد: وحدتی که حول محور نایب عصر باشد ارزشمند خواهد بود.
وی با بیان اینکه برخی از جریانات مخالف در گذشته با تظاهر به اینکه ما پیرو آیتالله طالقانی هستیم، تلاش میکردند وحدت میان مردم با امام را تجزیه کنند، ابراز داشت: طالقانی در پاسخ به این سخنان میگفت، «هر وقت احساس میکنم احتیاج به روحیه دارم به دیدار امام در قم میروم و از او روحیه میگیرم»؛ شکست وحدت میان مردم و رهبری توطئه دشمن بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خاطرنشان کرد: غرب توطئهای را در پیش گرفت و سعی کرد رئیس جمهور وقت را رهبر سیاسی و آیتالله خامنهای را رهبر مذهبی معرفی کند و به این شکل ایران را تجزیه نماید، اما آنان که روح امام را درک کرده بودند، میگفتند ارجاع جامعه به چند نقطه، خط دشمن است و ما از آن پرهیز میکنیم.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از افراد تا کمی مورد تشویق قرار میگیرند خود را گم کرده و خودشان را در ردیف بزرگان حساب میکنند، خاطرنشان کرد: کسی نباید خود را در کنار امام و رهبر جامعه قرار دهد، بلکه باید در طول ایشان حرکت کنیم؛ آخرین جریان برای تجزیه ایران، فتنه 88 بود که با بصیرت و شناخت مردم و به صحنه آمدن آنها در 9 دی خنثی شد، 9 دی شبیهترین اتفاق به قبل از انقلاب بود و تنها مشابه آن راهپیمایی سال 57 است.
وی در پایان تصریح کرد: در 22 بهمن امسال نیز با امام تجدید تبعیت خواهیم داشت؛ زیرا عدهای میگویند دوره تبعیت از امام و شریعتمداری و اسلامگرایی پایان یافته است.