مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای با بیان اینکه گلابدرهای در سال 89 یک فصل دیگر به کتاب «لحظههای انقلاب» اضافه کرد، گفت: این کتاب امروز بدون هیچ کم و کاستی و بعد از پنج بار ویراستاری توسط بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان به چاپ رسیده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، علی خلیلی، مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای ظهر امروز در مراسم رونمایی از کتاب «لحظههای انقلاب» که در بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان برگزار شد، گفت: کتاب «لحظههای انقلاب» کتاب باارزشی است که به صورت مستند، تاریخ را برای نسلهای بعدی حفظ کرده است.
وی در خصوص دلایل چاپ این کتاب گفت: در 23 بهمن ماه سال 57 گلابدرهای آخرین صفحه این کتاب را نوشت و در اسفند همان سال این کتاب را برای چاپ به پرویز خرسند داد که وی هم آن را چاپ کرد.
مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای ادامه داد: کتاب لحظههای انقلاب یک بار توسط موسسه کیهان چاپ شد، ولی این موسسه به صورت سلیقهای عمل کرد و قسمتهایی از این کتاب را حذف نمود که این کار هم به کتاب و هم به تاریخ انقلاب لطمه وارد کرد.
خلیلی با بیان اینکه گلابدرهای در سال 89 یک فصل دیگر به کتاب لحظههای انقلاب اضافه کرد، گفت: این کتاب امروز بدون هیچ کم و کاستی و بعد از پنج بار ویراستاری توسط بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان به چاپ رسیده است.
وی با اشاره به آثار گلابدرهای گفت: آثار گلابدرهای را میتوان در دو بخش «فیلمنامه و سناریو» و «کتاب» تقسیمبندی کرد که بسیاری از فیلمنامه های گلابدرهای به اسم دیگران چاپ میشود؛ از فیلمنامههای گلابدرهای میتوان به سناریوی فرار، بیدرک، برخورد و دانههای درمانده اشاره کرد.
مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای ادامه داد: از آثار گلابدرهای میتوان هشت شهید هشت سال جنگ، 10 سال آمریکا، طوطی، دروغگو دشمن خداست را نام برد.
خلیلی در پایان گفت: در وضعیت کنونی که بسیاری از ناشران بیکار هستند، وجود بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان می تواند برای اهل قلم نوری باشد که آنها را به آینده امیدوار می کند.