کد خبر:۲۲۷۶۹۱
رونمایی از کتاب «لحظههای انقلاب»؛
علی خلیلی: کتاب «لحظههای انقلاب» بدون هیچ کم و کاستی به چاپ رسیده است
مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای با بیان اینکه گلابدرهای در سال 89 یک فصل دیگر به کتاب «لحظههای انقلاب» اضافه کرد، گفت: این کتاب امروز بدون هیچ کم و کاستی و بعد از پنج بار ویراستاری توسط بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان به چاپ رسیده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، علی خلیلی، مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای ظهر امروز در مراسم رونمایی از کتاب «لحظههای انقلاب» که در بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان برگزار شد، گفت: کتاب «لحظههای انقلاب» کتاب باارزشی است که به صورت مستند، تاریخ را برای نسلهای بعدی حفظ کرده است.
وی در خصوص دلایل چاپ این کتاب گفت: در 23 بهمن ماه سال 57 گلابدرهای آخرین صفحه این کتاب را نوشت و در اسفند همان سال این کتاب را برای چاپ به پرویز خرسند داد که وی هم آن را چاپ کرد.
مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای ادامه داد: کتاب لحظههای انقلاب یک بار توسط موسسه کیهان چاپ شد، ولی این موسسه به صورت سلیقهای عمل کرد و قسمتهایی از این کتاب را حذف نمود که این کار هم به کتاب و هم به تاریخ انقلاب لطمه وارد کرد.
خلیلی با بیان اینکه گلابدرهای در سال 89 یک فصل دیگر به کتاب لحظههای انقلاب اضافه کرد، گفت: این کتاب امروز بدون هیچ کم و کاستی و بعد از پنج بار ویراستاری توسط بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان به چاپ رسیده است.
وی با اشاره به آثار گلابدرهای گفت: آثار گلابدرهای را میتوان در دو بخش «فیلمنامه و سناریو» و «کتاب» تقسیمبندی کرد که بسیاری از فیلمنامه های گلابدرهای به اسم دیگران چاپ میشود؛ از فیلمنامههای گلابدرهای میتوان به سناریوی فرار، بیدرک، برخورد و دانههای درمانده اشاره کرد.
مسئول حفظ و نگهداری آثار گلابدرهای ادامه داد: از آثار گلابدرهای میتوان هشت شهید هشت سال جنگ، 10 سال آمریکا، طوطی، دروغگو دشمن خداست را نام برد.
خلیلی در پایان گفت: در وضعیت کنونی که بسیاری از ناشران بیکار هستند، وجود بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان می تواند برای اهل قلم نوری باشد که آنها را به آینده امیدوار می کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.