آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۹۷۵
خطیب جمعه تهران:

پرونده آمریکا فقط در اختیار مقام معظم رهبری است / تشریح 8 پیام راهپیمایی امسال

آیت‌الله خاتمی گفت: پرونده امریکا فقط در اختیار مقام معظم رهبری است و هیچ کس و هیچ مقامی نمی‌تواند بدون اجازه ایشان در این زمینه وارد شود.
پرونده آمریکا فقط در اختیار مقام معظم رهبری است / تشریح 8 پیام راهپیمایی امسال

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» خطیب جمعه تهران در خطبه های امروز نماز جمعه تهران ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، به راهپیمایی باشکوه 22 بهمن امسال اشاره کرد و گفت:‌ بر اساس آمارهای دقیق، حضور مردم در راهپیمایی امسال در برخی شهرها سه برابر و در برخی شهرها حداقل دو برابر سال‌های گذشته بود.


آیت‌الله سیداحمد خاتمی با بیان اینکه این حضور با توجه به جنگ روانی دشمنان از یک سال گذشته بسیار درخور توجه است افزود: مردم نشان دادند که بصیرت دارند و هر جا باید با شکوه به صحنه بیایند این کار را انجام می‌دهند.


وی اضافه کرد: راهپیمایی امسال هشت پیام صریح در ابعاد داخلی و خارجی داشت که وفاداری به نظام اسلامی، بیعت مجدد با آرمان‌های بلند امام راحل و شهیدان و ولایتمداری از آن جمله بود.


امام جمعه موقت تهران گفت: در راهپیمایی روز 22 بهمن مردم تأکید کردند که محور، ولایت است و هر مسئولی که با ولایت باشد محبوب آنهاست و هر مسئولی که با ولایت زاویه پیدا کند منفور مردم خواهد شد.


وی استقامت و استکبارستیزی را از دیگر پیام‌های راهپیمایی 22 بهمن امسال برشمرد و افزود:‌ مردم نشان داده‌اند که مانند کوه مقاوم هستند و ایستاده اند و هرگز فرسوده نخواهند شد.


آیت‌الله خاتمی در ادامه به ادعای مقامات امریکایی برای مذاکره با ایران اشاره کرد و گفت: آنها به دنبال مذاکره نیستند و اگر می خواستند مذاکره کنند تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال نمی‌کردند.

 

وی تصریح کرد:‌ پرونده امریکا فقط در اختیار مقام معظم رهبری است و هیچ کس و هیچ مقامی نمی‌تواند بدون اجازه ایشان در این زمینه وارد شود.


خطیب جمعه تهران، تکلیف‌مداری را از دیگر پیام‌های راهپیمایی 22 بهمن امسال برشمرد و گفت: مردم نشان دادند حضور را تکلیف می‌دانند و این آمدن مدخلی بود بر حضور در انتخابات خرداد سال آینده که با شکوه در آن شرکت خواهند کرد.


آیت‌الله خاتمی بی تأثیر بودن تحریم‌ها را از دیگر پیام‌های راهپیمایی امسال برشمرد و افزود: راهپیمایی امسال نشان داد که طرح دشمنان برای جدا کردن مردم از نظام شکست خورده است و مردم نیز اعلام کردند تا دشمنان بدانند که با یک دولت طرف نیستند، بلکه با ملت به‌پاخاسته‌ای طرف هستند که تا آخرین نفس و قطره خونشان پای نظام ایستاده‌اند.


امام جمعه موقت تهران گفت: پیام دیگر راهپیمایی امسال این بود که مسئولان بدانند که ملت پای انقلاب ایستاده است و آنها باید از بگومگوهای تنفرآور دست بردارند.


وی افزود: مردم از دعواهای شما خسته شده‌اند، مردم مشکل معیشت دارند، اگر به فکر معیشت باشید می توانید مشکلات را حل کنید.


آیت‌الله خاتمی تصریح کرد: از زبان مردم می‌گویم با این مردم خوب اگر چنین کنید جفا کرده‌اید و مردم هم شما را نخواهند بخشید.


خطیب جمعه تهران در ادامه به حادثه‌ای که در 22 بهمن امسال و به هنگام سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع راهپیمایان اتفاق افتاد اشاره کرد و گفت: این حادثه ای بسیار تلخ، ناروا و ناصحیح بود.


وی افزود:‌ آدم‌های اصلی این اقدام اگر می خواهند وزن کارشان را ببینند به شادی رسانه‌های بیگانه توجه کنند که به جای پرداختن به اصل راهپیمایی، به این حاشیه پرداختند.


آیت‌الله سیداحمد خاتمی گفت: این حادثه به هیچ وجه قابل دفاع نیست چرا که در روز وحدت ملت، پیام تفرقه صادر شد؛ حرمت حرم امامزاده‌های ما شکسته شد و عملی خلاف رهنمودهای مقام معظم رهبری رخ داد.


وی اضافه کرد: بداخلاقی از طرف هر کس که باشد بد است و این حرکت در شأن انقلاب اسلامی و در شأن قم که پایگاه انقلاب اسلامی است نبود.
 

خطیب جمعه تهران از مقامات امنیتی، انتظامی و قضایی درخواست کرد با عاملان این حادثه برخورد قانونی انجام دهند تا در آینده در هیچ جای کشور حوادث مشابه به وجود نیاید.


وی در ادامه به حوادث بحرین و سوریه اشاره کرد و افزود: حرف ما درباره این دو کشور منطقی است و هیچ خردورزی پیدا نمی شود که آن را قبول نداشته باشد.


آیت‌الله خاتمی گفت: ما معتقد به حاکمیت مردم هستیم، حرف ما این است که در فلسطین اشغالی هر فلسطینی یک رأی دارد، در بحرین هم همین‌طور.


وی افزود: این معنا ندارد که در بحرین خانواده‌ای که بحرینی نیست و از اهالی نجد در عربستان است بر مردم بحرین حکمرانی کند و دست بردار هم نباشد.


امام جمعه موقت تهران با اشاره به گزارش کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور بحرین که اعلام کرده است در حوادث این کشور بیش از صد نفر شهید و 1600 نفر زندانی شده‌اند گفت: به مردم بحرین می‌گویم بایستید و مقاومت کنید که پیروزی از آن شماست.


وی خطاب به مردم بحرین افزود: انقلاب اسلامی ایران عبرتی پیش روی شما و هم پیش روی جلادان بحرین باشد که چگونه مردم ما با حاکمان جلاد برخورد کردند.


خطیب جمعه تهران درباره سوریه گفت: در سوریه هم داستان به همین شکل است، هر سوری یک رأی.


وی افزود: دو سال است که امریکا و اتحادیه اروپا به سوریه تروریست صادر کرده‌اند. حرف ما این است که گفتگوهای سوری- سوری مشکل را حل می کند، اما امریکایی‌ها بعد از دو سال به این نتیجه رسیده اند.

 

آیت‌الله خاتمی همچنین با اشاره به برخی مناسبت‌های پیش رو از جمله سالروز میلاد امام حسن عسکری (ع) و سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه (س)، خواستار برگزاری مراسم درخور شأن آنان شد.


وی همچنین با اشاره به سالروز 29 بهمن و قیام مردم تبریز از این روز به عنوان یکی از نقاط عطف تاریخ انقلاب یاد کرد.


خطیب جمعه تهران به اربعین درگذشت آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی نیز اشاره کرد و گفت: وی یکی از ارکان حوزه علمیه تهران و چهره مورد اعتماد امام راحل و مقام معظم رهبری و از جانبداران سرسخت ولایت فقیه به صورت مبنایی بود.


آیت‌الله خاتمی به همایش نیم قرن حضور جامعه مدرسین در قم هم اشاره کرد و افزود: جامعه مدرسین در نیم قرن گذشته پیوسته در صحنه‌های مختلف حاضر بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار