به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، لحظات به زیبایی رقم می خورد و یاران قدیمی بعد از مدت ها همدیگر را در آغوش می گیرند. بازار زنده کردن خاطرات جبهه داغ داغ است. حتی برای مصاحبه با دوربین، رزمنده ها باز هم به کمک یگدیگر به نقل گوشه گوشه خاطرات گذشته و مشترک خود می پردازند. مادران و پدران شهیدی که شاید با سختی اما به عشق دیدن دوستان فرزندانشان به این مراسم آمده اند.
مادر شهیدی که با مشقت زیاد عکس پسر شهیدش را در بغل گرفته، سراغ مسئول برنامه را می گیرد و اینکه باید عکس فرزندش را به کجا تحویل دهد. جانبازی روی ویلچر نشسته و دو پایش را به آسمان پیشکش فرستاده، آن دیگری که دو چشمانش نذر سقای کربلا کرده و حالا با دلش قدم بر می دارد.
فضا سراسر شور و هیجان است. یک جورهایی خود را وسط حسینیه تخریب پادگان دوکوهه می یابی و به قصد قربت با جمع همراه می شوی. به یاد او که می گفت؛ «ما در تخریب زاده شدیم. ما در تخریب عالم را به تسخیر کشیدیم. ما در تخریب به خدا رسیدیم...»
این جا ساعت 4 بعد از ظهر به وقت تهران، اولین پنج شنبه اسفند ماه سال 1391، وعده گاه همه رزمندگان گردان تخریب لشکر 27 محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم لانه جاسوسی سابق، مجتمع فرهنگی – آموزشی 13 آبان.
یادواره شهدای گردان تخریب لشکر 27 محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم بعد از بازدید از غرفه های نمایشگاهی و دیدار رزمندگان و خانواده های شهدا با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، در سالن بصیرت آغاز شد. در این مراسم چند تن از فرماندهان و رزمندگان گردان تخریب به نقل خاطرات خود پرداختند. سردار حسنی هم با کلام دلنشین خود اجرای این مراسم را به عهده داشتند.
در ادامه حجت الاسلام علیرضا پناهیان با ذکر خاطراتی از شب عملیات و حال و هوای رزمندگان، تاکید کرد این گونه برنامه ها باید بطور مستمر ادامه یابد تا فرهنگ غنی دفاع و جهاد مقدس در جامعه فراگیر شود.
همچنین سردار حاج منصور رحیمی که جانباز، آزاده و از فرماندهان گردان تخریب است به ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت. در ادامه با اجرای نمایش و قرائت قسمت هایی از مناجات امیرالمومنین علی علیه السلام توسط برادر منصور نورایی خاطرات رزمندگان از توسل و نیایش شب های دوکوهه زنده شد.
در پایان هم به رسم پادبود از خانواده بزرگوار 90 شهید تخریب قدردانی شد و بصورت نمادین به خانواده شهیدان مهدی همتیان، ذکایی، سید علی موسوی، رضا ایلیات، احمد جهان بخش، ابوالقاسم کندی، عبدالله عسگری، امیر ولی زاده و باقر حبیبی لوح تقدیر تقدیم شد.
همچنین با تاکید بر لزوم ثبت خاطرات و وقایع گردان تخریب از آقایان جعفر ربیعی نویسنده کتاب رمل های تشنه فکه و قاسم عباسی نویسنده کتاب پوتین های ساق بلند تقدیر به عمل آمد.