از نامه رئیس‌جمهور درباره برکناری روسای دانشگاه بی‌اطلاعم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۲۲۶۸
مدیر روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس:

از نامه رئیس‌جمهور درباره برکناری روسای دانشگاه بی‌اطلاعم

مدیر روابط عمومی تربیت مدرس راجع به نامه رئیس‌جمهور درباره برکناری رئیس این دانشگاه اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: این سخنان حرف درستی نیست.

علی معینی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، راجع به نامه رئیس جمهور درباره برکناری رئیس دانشگاه تربیت مدرس اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: این سخنان حرف درستی نیست؛ چرا که دانشگاه همیشه مرجع تحولات اساسی بوده است.


وی افزود:  رئیس دانشگاه در حال حاضر صدها کارت تبریک سال نو دریافت کرده و به کار خود مشغول است، بنابراین سخنانی از این دست شایعه‌ای بیش نیست که از هر چند گاهی منتشر می‌شود.


مدیر روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رئیس جمهور نامه برکناری روسای چهار دانشگاه را برای وزیر علوم ارسال کرده است، گفت: در آستانه سال نو رئیس جمهور می خواهد به دانشگاه‌ها عیدی بدهد؛ در جریان این مسئله نیستم، بنابراین این موضوع را از طریق وزارت علوم پیگیری کنید.
 

نظرات شما
cybersoldiermi5
-
۲۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۳
چرا بخي از مسئولين عادت به دروغ گفتن دارند؟
بنده خودبا يکي از مسئولين مربوطه در ارتباط هستم...گفته هاي او حاکي از اين است که اين نامه ارسال شده است .
اين نامه هم به دليل دعوت شخصي مذهبي و ولايتمدار همراه با مخالفت هاي جدي وي در مقابل دولت کنوني براي جلسه و يا سخنراني بوده است.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار