دعوت‌نامه رسمی احمدی‌نژاد به دست نمایندگان رسیده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۳۴۴۹
سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دعوت‌نامه رسمی احمدی‌نژاد به دست نمایندگان رسیده است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: پیامک و دعوت‌نامه رسمی رئیس‌جمهور برای دیدار با نمایندگان مجلس به دست تمام منتخبین ملت رسیده است.
 حسین سبحانی نیا در گفت وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: پیامک ها و دعوت نامه هایی از سوی رئیس جمهور به دست تمامی نمایندگان مجلس رسیده است.
 
وی گفت: رئیس جمهور در این دعوت نامه از نمایندگان مجلس خواسته که در نشستی با حضور نمایندگان و رئیس جمهور صحبت های مختلفی مطرح شود.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه این دیدار راس ساعت 20 امشب برگزار خواهد شد از احتمال حضور 60 تا 70 نفر نمایندگان در این دیدار خبر داد.
 
سبحانی نیا با تاکید بر اینکه الزامی برای حضور نمایندگان در این دیدار وجود ندارد گفت: رئیس جمهور در این نشست احتمالا کلیاتی را مطرح خواهد کرد و از اقدامات سال گذشته دولت سخن خواهد گفت.
پربازدیدترین آخرین اخبار