کد خبر:۲۳۳۵۰۰

مجلس مخالف اجرای فاز دوم است/ رشد اقتصادی صفر و زیر صفر است

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه مجلس مخالف اجرای فاز دوم است، گفت: اگر نرخ تورم به تک رقمی نزدیک شود، فاز دوم اجرا خواهد شد.
مجلس مخالف اجرای فاز دوم است/ رشد اقتصادی صفر و زیر صفر است

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم امروز در بیست و یکمین نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: مجلس مخالف اجرای فاز دوم هدفمندکردن یارانه‌ها است، چرا که شرایط مساعد اجرای این قانون در سال جاری نیست.


وی افزود: این به معنای آن نیست که این قانون هیچگاه اجرا نمی‌شود، بلکه اگر نرخ تورم به تک رقمی نزدیک شود، فاز دوم اجرا خواهد شد.


مصباحی مقدم گفت: فاز اول در شرایطی اجرا شد که نرخ تورم در کشور 11 درصد بود، اما اگر به درستی اجرا می‌شد، این اتفاقات نمی‌افتاد.


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: واریز یارانه‌ها در سال جاری ادامه می‌یابد و افزایش رقم آن را به صلاح نمی‌دانیم.


وی افزود: اگر حامل‌های انرژی افزایش قیمتی داشته باشند، در خصوص رقم یارانه نقدی خانوار تصمیم‌گیری می‌شود.


وی افزود: اجرای مرحله اول قانون هدفمند کردن یارانه‌ها با نرخ تورم 11 درصد اتفاق افتاد، اما اگر درست اجرا می‌شد، مسائلی که رخ داد اتفاق نمی‌افتاد.


مصباحی افزود: پرداخت یارانه نقدی استمرار پیدا می‌کند، اما افزایش آن را به مصلحت نمی‌بینیم، اما اگر اصلاح قیمتی در حامل‌های انرژی صورت گیرد، هدف اول ما حمایت از تولید خواهد بود.


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: متأسفانه نرخ رشد اقتصادی صفر و یا زیر صفر و منفی است و از فرصتهای اجرا شده در اقتصاد نتوانستیم به درستی استفاده کنیم.


مصباحی مقدم همچنین اعلام کرد: پیشنهاد دولت در مورد نرخ ارز در لایحه بودجه‌ این است که ارز برای سال 92 تک نرخی شود و این نرخ نیز نزدیک به ارز مبادله‌ای باشد.


رئیس کمیسیون تلفیق تأکید کرد: همچنین دولت پیشنهاد داد، ارز مرجع 1226 تومان کالاهای اساسی و دارو به صورت تک نرخی محاسبه و مابه‌التفاوت ارز تک نرخی و مرجع به شکل یارانه به این کالاهای اساسی اختصاص داده شود.


وی گفت: این پیشنهادها از سوی دولت در لایحه بودجه 92 ارائه شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار