آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۰۴۳
لنکرانی در نشست مطبوعاتی:

برخی کاندیداها عمده حضورشان بر روی دیوارها و روی درخت‌هاست / نظرسنجی ملاک نیست

سخنگوی جبهه پایداری گفت: برخلاف برخی کاندیداها که عمده حضورشان بر روی دیوارها و کاغذها و درخت‌هاست، این جبهه با متن مردم حرف‌های خود را می‌زند.
برخی کاندیداها عمده حضورشان بر روی دیوارها و روی درخت‌هاست / نظرسنجی ملاک نیست

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کامران باقری لنکرانی سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در نشست خبری که امروز صبح در دفتر مرکزی جبهه پایداری برگزار شد، گفت: امیدواریم همه فعالیت‌ها در انتخابات در جهت آرامش فضا باشد و باعث تشنج در جامعه نشویم، انتخابات آتی مورد رصد بسیاری از گروه‌هاست و کسانی که خود را جزء نظام می‌دانند باید با آرامش فرصت‌هایی را که می‌تواند سبب رشد جامعه شود را به ضد فرصت تبدیل نکنند.
 
 وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر دیدار با جلیلی و همچنین اشاره به گزینه نهایی جبهه پایداری گفت: جلیلی همیشه مورد احترام در جبهه پایداری بوده و گزینه نهایی جبهه پایداری را قبل از ثبت نام و اعلام کاندیداتوری اعلام می‌کنیم، مهمترین مسئله این است که گزینه انتخابی اصلح باشد، طبیعی است که انتخاب نهایی را مردم انجام می‌دهند زیرا ما وظیفه‌ای جز ترویج نداریم و ورود افرادی مانند هاشمی و قالیباف نقشی در انتخابات ندارد.

 

 لنکرانی در پاسخ به سؤالی درباره دیدار با علامه مصباح ابراز داشت: درجلسه‌ای که در 14 فروردین با آیت الله مصباح صورت گرفت نکاتی از سوی ایشان مطرح شد که این نکات وظیفه جبهه پایداری را در تدوین برنامه و ملاحظه ارزش‌های دینی در همه عرصه‌ها را سنگین‌تر می‌کند، نکته دیگر از سوی ایشان اینکه می‌بایست با چالش‌هایی که مواجه با جامعه امروز است، توجه کنیم همچنین قرار بر اصلاحات مجدد برنامه‌های انتخاباتی شد تا بهتر بتوانیم پاسخگوی نیاز فوری جامعه باشیم که این برنامه قبل از ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری منتشر می‌شود.

 

 لنکرانی:جبهه پایداری افتخار دارد که دارای شورای فقاهتی است

 

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اگر کاندیدای از جبهه پایداری انتخاب شود با توجه به اینکه احمدی نژاد افراد اصلح را انتخاب نمی‌کرد آیا از سایر اصولگرایان استفاده می کنید ابراز داشت: تشکل گفتمانی جبهه پایداری افتخار دارد که دارای شورای فقاهتی است پس امکان انشعاب و دودستگی در آن وجود ندارد اما آنجا که به تصمیمات کلان برخورد کند از شورای فقاهتی استفاده می‌کند تا تصمیمات قوی‌تری داشته باشد.
 
 لنکراتی: دولت در ایران حزبی یا شرکت سهامی نیست

 

وی در ادامه افزود: ممکن است به برخی اقدامات دولت انتقاد داشته باشیم اما در دولت نهم و دهم مدیران کارآمدی وجود داشتند و نباید نگاه واحد انتقادی به همه افراد وجود داشته باشد و همه را با یک چشم ببینیم، اما در مورد تشکیل دولت باید بگویم عده‌ای تشکیل دولت را مانند تشکیل شرکت سهامی می‌دانند که این تفکر غلط است. افرادی که در دولت حضور دارند باید متعهد به دولت باشند چرا که دولت در ایران نمی‌تواند حزبی و یا شرکت سهامی باشد. دولت باید مجموعه‌ای از افرادی باشد که صلاحیت لازم و مسئولیت پذیری را دارند و می‌توانند با هم کار کنند.

 

 سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به اینکه یکی از نقاط قوت دولت نهم و دهم این است که دایره وسیع مدیریت را باز کرد، خاطرنشان کرد: در ایران 10 میلیون فارغ التحصیل دانشگاه وجود دارد که اغلب افراد با انگیزه هستند و اینکه بخواهیم دولت را از یک دایره بسته تشکیل دهیم کار غلطی است و تلاش ما این است که فضا را روی مدیران جوان و با انگیزه که صاحب نظر و تجربه هستند باز کنیم.

 

 وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا آیت الله مصباح شخصاً از یک کاندیدای حمایت می‌کنند یا خیر، گفت: این موضوع از موضوعات کلان است و توسط شورای فقاهت به نتیجه می‌رسد.
 
 لنکرانی درباره حضور کاندیداها و اعلام نظرشان در محضر آیت الله مصباح ابراز داشت: گروه‌های مختلفی به محضر آیت الله مصباح می‌رسند و نظراتشان را با ایشان در میان می‌گذارند اما باید توجه داشت که تصمیمات مهم جبهه پایداری پس از تأیید شورای فقاهتی صورت می‌گیرد.

 

وی درباره گفت‌وگو جبهه پایداری با سایر گروه‌ها برای رسیدن به تعامل گفت: این موضوع مربوط به ماه‌های گذشته است و باید توجه داشت که گزینه‌های مختلف دیدگاه‌های متفاوتی دارند آنچه ملاک جبهه پایداری بوده بررسی رویکردهای مختلف بوده است، جبهه پایداری نزدیک به 70 نفر از افراد را بررسی کرده و در نهایت به فهرست کوتاه شده‌ای رسیده تا یک نفر را به عنوان گزینه نهایی انتخاب کند.
 
لنکرانی: هر کس باید به صورت شفاف دیدگاه‌هایش را گزارش دهد تا مردم خود انتخاب کنند

 

سخنگوی جبهه پایداری در ادامه افزود: رویکرد مردم‌سالاری این است که مبنای انتخاب و تصمیم گیری مردم هستند، برخی می‌گویند ما ائتلاف کردیم اما تفاوت جدی در دیدگاه‌هایمان وجود دارد اما ما معتقدیم هر کس باید به صورت شفاف دیدگاه‌هایش را گزارش دهد تا مردم خود انتخاب کنند.

 

وی ادامه داد: در این دوره کاندیداهایی که مورد صلاحیت شورای نگهبان قرار بگیرند جزء خانواده جمهوری اسلامی هستند آنها باید دیدگاه‌های خود را مطرح کنند سپس مردم انتخاب خواهند کرد و در این راستا نیاز به نظرسنجی نیست زیرا نظرسنجی نمی‌تواند ملاک تصمیم‌گیری باشد.

 

 لنکرانی در ادامه با بیان اینکه کاندیداها باید برنامه خود را صریح، شفاف و بدون سخنان دوپهلو بیان کنند، ابراز داشت: در این راستا توقع مردم این است که کاندیداها با ارائه سخنان شفاف خود ترسیم کنند که دولت آینده باید چه ویژگی داشته باشد به عنوان مثال در سخنان برخی کاندیداها باید مشخص شود که آیا پرداخت یارانه را ادامه خواهند داد یا خیر؟ زیرا شفاف‌سازی در این زمینه بسیار کمک‌کننده است و سبب این می‌شود که حماسه سیاسی امسال را مردم انقلابی مشخص کنند.

 

لنکرانی: کاندیداتوری نباید  مصنوعی باشد و برخی به نفع دیگر کاندیداها کناره گیری کنند

 

 سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سؤالی مبنی بر تکثر کاندیداها گفت: در گذشته برای ایجاد ظرفیت انتخاباتی مجبور بودیم کاندیداهایی که حتی خودشان نیز به خود رأی نمی‌دادند شرکت دهیم اما اکنون کسانی وارد این عرصه شده‌اند که این توانایی را در خود می‌بینند که به رقابت جدی بپردازند و این چیز بدی نیست به شرط اینکه تعدد کاندیداها مصنوعی نباشد، متأسفانه شنیده شده که برخی آمده‌اند که بعداً به نفع فرد دیگری کنار روند اما بهتر است به این نکته توجه داشته باشیم که برای سلامت انتخابات موضعی را که قرار است در اوایل خرداد داشته باشند اکنون بیان کنند زیرا غیر از این را مناسب اخلاق سیاسی نمی‌دانیم.

 

 وی درباره جانشین آیت‌الله خوشوقت خاطرنشان کرد: آیت‌الله خوشوقت قبل از سفر عمره در جبهه پایداری نظراتشان را مطرح کردند اما پیدا کردن جایگزین ایشان نیز کار ساده‌ای نیست.

 

لنکرانی درباره برگزاری جلسه خصوصی با جلیلی تصریح کرد: برای توضیح دادن جلسه خصوصی میان دو طرف باید با هماهنگی میان دو طرف صورت گیرد، در جبهه پایداری جلیلی شخصیت ارزنده‌ای است که ظرفیت‌های مهمی دارد همچنین در بسیاری از مواضع اجتماعی و فرهنگی نظراتی را دارد که با جبهه پایداری قرابت بسیاری دارد.
 
وی درباره انتقاداتش نسبت به دولت گفت: اینکه در دولت دهم دعوت به کار نشدم به دلیل این است که تفاوت نگاه وجود داشته و بنابراین آنچه در تیرماه سال 88 گذشت در فعالیت بعدی آثار خود را خواهد گذاشت ما اگر بخواهیم نسبت به رویکرد دولت نگاهی داشته باشیم تأکید به نقاط مثبت و توجه به برخی نقاط ضعف است؛ آسیب‌های قابل پیش‌بینی که وجود داشته نمی‌توان گفت مقصر دولت بوده اما رویکرد دولت باید پیشگیرانه باشد و نگاه رو به جلو داشته باشیم و نکته دیگری که وجود دارد حاشیه‌هایی است که در دولت حاکم است که رویکرد آنان را درست نمی‌دانیم.

 

 لنکرانی در ادامه افزود: دولت در تعامل با سایر قوا باید با هماهنگی همه قوا حرکت کند آنجا که در مسیر خارج از سیاست کلی گام بردارد حرکتش قابل تأیید نخواهد بود.

 

 سخنگوی جبهه پایداری درباره آغاز تبلیغات پرزرق و برق برخی کاندیداها اشاره کرد و گفت: کسی که سکان قوه مجریه را در دست می‌گیرد باید دغدغه عدالت و گسترش پاکی در کشور را داشته باشد و آن فرد باید از ناپاکی خود را حفظ کند زیرا با ناپاکی نمی‌توان پاکی را ترویج کرد و دست پاک است که می‌تواند کشور را پیش ببرد اما درباره این تبلیغات باید گفت اگربرخی هزینه‌های آن از بخش عمومی و دولتی باشدکار خلاف و فسادی بزرگ است که قابل اغماض نیست.
 
لنکرانی:جبهه پایداری با متن مردم حرف‌های خود را در میان می‌گذارد

 

 لنکرانی با بیان اینکه رویکرد جبهه پایداری مردمی بودن آن است، تصریح کرد: باید مردم با گفتمان آشنا شوند و خود نیز در آن نقش آفرینی داشته باشند و برخلاف برخی کاندیداها که عمده حضورشان بر روی دیوارها و کاغذها و روی درخت‌ها است، جبهه پایداری با متن مردم حرف‌های خود را در میان می‌گذارد.

 

 وی در ادامه افزود: ما با اسامی نمی‌توانیم خود را راضی کنیم کسانی که اکنون به عنوان اصولگرا خود را معرفی می کنند و به مبانی نظام اعتقاد دارند سلایق مختلفی را در کشور مطرح می‌کنند این سلایق باعث می‌شود که آنان خود را به مردم عرضه کنند.
 
 لنکرانی ادامه داد: برای برگزاری انتخابات پرشور نیازی به حضور افراد خارج از نظام در عرصه نیست مردم باید خود انتخاب کنند دوم اینکه کاندیداها باید شفاف سازی داشته باشند و اگر کاندیدای به عرصه می‌آید باید مشخص شود چه وجه تمایزی با دیگران داشته که می‌خواهد در عرصه انتخابات شرکت کند به عنوان مثال اگر برنامه‌ای در زمینه اقتصادی دارد باید در رابطه با آن شفاف سازی کند.

 

 سخنگوی جبهه پایداری در ادامه افزود: خصوصیت مردم سالاری دینی حضور اخلاق محور همراه با شفافیت نسبت به مردم است، کسانی که شفاف‌سازی نمی‌کنند در واقع اخلاق سیاسی را رعایت نکردند.
 
لنکرانی در پایان در رابطه با انتشار اخبار از سوی رسانه‌ها درباره جبهه پایداری تصریح کرد: آنچه که منصوب به جبهه پایداری است آن چیزی است که از سوی دبیر جبهه پایداری حاج آقا تهرانی یا از سوی دفتر این جبهه مطرح می‌شود و اخبار را در سایر پایگاه‌های خبری و یا سایر وبلاگ‌ها و غیره را جزء مواضع جبهه پایداری تلقی نکنید.
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار