آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۶۴۰
معاون فناوری و امور بین‌الملل پژوهشگاه صنعت نفت اعلام کرد:

فروش ۵۷ دانش فنی بومی توسط پژوهشگاه صنعت نفت

معاون فناوری و امور بین‌الملل پژوهشگاه صنعت نفت از فروش ۵۷ دانش فنی بومی به موسسات تحقیقاتی و بخش دولتی و خصوصی خبر داد.
فروش ۵۷ دانش فنی بومی توسط پژوهشگاه صنعت نفت

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمود همتی معاون فناوری و امور بین الملل پژوهشگاه صنعت نفت در ادامه نشست های مربوط به هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که در وزارت نفت برگزار شد، گفت: پژوهشگاه صنعت نفت ماهیت دوگانه‌ای دارد، به طوری هم زیر مجموعه وزارت نفت و هم زیر مجموعه وزارت علوم است که بیش از 50 سال سابقه اجرایی دارد.

 

معاون فناوری و امور بین‌الملل پژوهشگاه صنعت نفت ادامه داد: این پژوهشگاه به صورت هیئت امنایی اداره می شود و یکی از افتخارات آن ثبت اختراعاتی است که در پژوهشگاه صورت می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: یکی از کارهای اصلی پژوهشگاه تولید و فروش دانش فنی است که بیش از 57 دانش فنی تا کنون واگذار شده است.

 

همتی با اشاره به به فعالیت های انجام شده در حوزه بالادستی گفت: هم اکنون مشغول مطالعه برروی میادین نفتی هستیم و یکی دیگر از فعالیت‌های انجام شده طرح مروارید خلیج فارس است که در پژوهشگاه در حال اجرا است.

 

وی تصریح کرد: طرح اکتشاف منابع هیدرات گازی در دریای عمان، اکتشاف شل گاز و شل نفت در جنوب غرب کشور که با مدیریت اکتشاف اخیرا امضا شد، از دیگر طرح‌هایی است که در بالادست در حال انجام داریم.

 

معاون فناوری و اموربین الملل پژوهشگاه صنعت نفت خاطر نشان کرد: طرح جامع ذخیره سازی گاز طبیعی و ساخت نرم افزار های در حوزه رسوبی است که با عنوان نرم افزار پارس معرفی می‌شود.

 

همتی با اشاره به قراردادهای خارجی پژوهشگاه گفت: هم اکنون قراردادپژوهشی با شرکت سینوپک چین در حال اجرا داریم و در حال مذاکره با چند شرکت خارجی دیگر هستیم.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در آبهای عمیق گفت: قبل از سال جدید جلسه ای با شرکت نفت خزر در خصوص اکتشاف در آبهای عمیق داشتیم که حدود 2 سال است برروی آن کار می کنیم، اما هنوز وارد فاز اجرایی و تولید در آبهای عمیق نشدیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار