کد خبر:۲۳۵۵۳۸
مسئول بسیج دانشجویی علوم پزشکی البرز:

اختیارات سازمان نظام پزشکی باید در طول اهداف نظام سلامت باشد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: باید اختیاراتی که به سازمان نظام پزشکی کشور داده می شود در طول اهداف نظام سلامت باشد نه در عرض آن!
حسین فتحی، دانشجوی کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت و گو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، درباره ضرورت تفکیک پزشکان بخش دولتی و خصوصی گفت: مرز بندی و گسیل سرمایه های فکری و انسانی در حوزه سلامت به بخش خصوصی تیر خلاصی است بر پیکره عدالت در نظام سلامت و باید به موازات رشد بخش خصوصی، توازن و تعادل اصولی بین این دو بخش صورت بگیرد تا اقشار جامعه با کمترین دغدغه نیازهای خود را در این حوزه مرتفع کنند. 
 
وی کیفیت اجرای قانون برنامه پنجم دولت را منوط به نظارت بیشتری دانست و افزود: برای اجرای این مهم باید از تمام ظرفیت ها و نیرو های متخصص و متعهد استفاده شود.
 
 نباید انتظار خروجی چشمگیری از طریقت منفرد داشت 
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز درمورد حضور محمد حسن طریقت منفرد، وزیر بهداشت بعد از برکناری مرضیه وحید دستجردی در دولت دهم اظهار داشت: ایشان در این مدتِ کم باقی مانده از دولت که به این سِمت منصوب شده است فرصتی برای برنامه های بلند مدت ندارد و باید در این مدت با مدیریت، برنامه هایی که وزیر قبلی انجام داده است را اجرایی کند.
 
فتحی گفت: به علت کمبود فرصت نباید انتظار خروجی چشمگیری از وزیر بهداشت داشت. 
  

 این دانشجوی کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز، نقش  سازمان نظام پزشکی را مهم و تعیین کننده در تحقق عدالت در نظام سلامت دانست و تصریح  کرد: متاسفانه این سازمان طی سال های اخیر همت کافی را در تحقق این موضوع نداشته است.

 
فتحی افزود: باید اختیاراتی که به سازمان نظام پزشکی کشور داده می شود در طول اهداف نظام سلامت باشد نه در عرض آن!
 
عنوان
نظام سلامت اقدامات مطلوبی در جهت نیل به عدالت انجام نداده و فاصله فراوانی بین طبقات مختلف جامعه پزشکی وجود دارد که این امر زمینه را برای محرومیت و فشار به اقشار ضعیف جامعه وارد کرده و مانع استفاده بهینه آنان از امکانات حوزه سلامت و برآورد شدن نیاز ها شده است

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز تحقق عدالت در نظام سلامت و دور شدن جامعه پزشکی از اخلاق و احکام اسلامی را مهمترین دغدغه های خود در حوزه سلامت بیان و تصریح کرد: نظام سلامت اقدامات مطلوبی در جهت نیل به عدالت انجام نداده و فاصله فراوانی بین طبقات مختلف جامعه پزشکی وجود دارد که این امر زمینه را برای محرومیت و فشار به اقشار ضعیف جامعه وارد کرده و مانع استفاده بهینه آنان از امکانات حوزه سلامت و برآورد شدن نیاز ها شده است.

 
 
 
فتحی ادامه داد: نداشتن قانون مدون اصولی و همه جانبه و عدالت محور و نظارت نکردن، متمرکز نبودن بر بخش های خصوصی، نبودن توازن و تعادل بین بخش های خصوصی و دولتی و متعاقب آن توزیع تعرفه های ناهمگون در نظام سلامت از مشکلات تحقق نیافتن عدالت در این حوزه است. 
 
این دانشجوی کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز به حضور دانشجویان برای مطالبه گری در تحقق این مهم تاکید کرد و اظهار داشت: اصولا مطالبات دانشجویان در این حوزه اهداف و برنامه ریزی های دولت را تضمین کند و باعث پویایی جامعه سلامت شود؛ مطالبات معقول و دلسوزانه قشر دانشجو مشروط به پاسخ گویی و توجه مسئولان است که می تواند گام بسیار مثبت و تعیین کننده ای در تحقق عدالت در نظام سلامت باشد.   
 
کافی نبودن مطالبه گری دانشجویان در این زمینه 
 
فتحی اقدامات و مطالبات دانشجویان را خوب ارزیابی کرد و گفت: شاید دلیل کم رنگ جلوه دادن این امر، اهمیت ندادن مسئولان به نظرهای دانشجویان است که به نوعی انگیزه را برای اقدامات بعدی از بین می برد؛ صرفا مطالبه گری در این حوزه کافی نیست بلکه توجه و رسیدگی مسئولان نیز باید همراه باشد. 
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه باید در رویکرد و دیدگاه جامعه پزشکی تغییرات اساسی صورت بگیرد، تاکید کرد: اجرای حقیقی اخلاق و مقررات حرفه ای در تحقق عدالت بخشی باید جزو مطالبات دانشجویی باشد، چرا که در جامعه امروز گرایش افراطی این قشر را از هدف ها و ارزش های والای انسانی که مقصد و جایگاه حقیقی آنان است دور ساخته است.  
 

فتحی در ادامه گفت:‌ مطالبه گری دانشجویان در این زمینه لازم اما کافی نیست، لذا باید در این باره مطالبات و پیگیری های دلسوزانه سایر اقشار جامعه پزشکی صورت بگیرد که منوط به پاسخ گویی مسئولان نیز است.  

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳
راسته ميگه
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار