بحث سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی مظلوم واقع شده است
به گزارش خبرنگار« خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر خدایی امروز در همایش بزرگداشت هفته سلامت در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ما در بحث انقلاب سیاسی کارهای متعددی انجام داده ایم ولی متاسفانه در بعد شیوه زندگی که بر پایه و اساس تمدن اسلامی است در جهالت به سر می بریم و تا زمانی به این مقوله که بنیان زندگی است بی توجه باشیم نمی توان به اهداف خود در دحوزه سلامت دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: ما هنوز به منعنای واقعی سلامت را باور نکرده ایم و این بحث را تک بعدی می پنداریم و تا زمانی که این تفکر وجود داشته باشد در برنامه ریزی و سیاستگذاری دچار مشکل می شویم.
خدایی اظهار کرد: امروز در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی علم آموزی بر سلامت آموزی ارجحیت پیدا کرده است در حالی که تفکر سلامت وجود نداشته باشد علم آموزی فایده ای ندارد و متاسفانه امروزه عالمی که مبتنی بر سلامت نگری باشد کم داریم.
وی سه مهارت فنی، مدیریتی و ارتباطی جهت توسعه نیروی انسانی در برنامهع سلامت را مهم عنوان کرد و افزود: اگر بخواهیم نیروی سلامت توسعه یابد بایستی نسبت به مهارت های ارتباطی تلاش کنیم بطوریکه 70 درصد آموزش ما مبتنی بر ایجاد مهارت های ارتباطی و انسانی نیروهای سلامت باشد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: متاسفانه در حال حاضر مهارت های فنی در آموزش در اولویت قرار گرفته است و این در حالی است که عمده طلاق ها مربوط به عدم آموزش مهارت های انسانی و ارتباطی است.
وی در پایان گفت: بحث سلامت در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی مظلوم واقع شده است و تا زمانی به سلامت و پیشگیری اعتقاد راسخ پیدا نکنیم وبه آن بطور جدی نپردازیم بقای تمدن اسلامی به خطر می افتد.