کد خبر:۲۳۵۶۵۲

همکاری دانشگاه و وزارت نفت در طرح ازدیاد برداشت

بزرگترین کنسرسیوم کشور با ریاست وزیر نفت و روسای 6 دانشگاه کشور برای افزایش ضریب برداشت در چاه های نفتی تشکیل شده است.
همکاری دانشگاه و وزارت نفت در طرح ازدیاد برداشت

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که با حضور صدها شرکت داخلی و خارجی از روز پنجشنبه به طور رسمی آغاز به کار کرده بود امروز نیز ادامه یافت.


در حاشیه این نمایشگاه محمدعلی عمادی مدیر پژوهش و فن آوری شرکت ملی نفت در نشست خبری گفت: در شرکت ملی نفت و وزارت نفت سرریز فن‌آوری‌ها و چالشهای صنعت نفت به صورت ملی تعریف و در قالب 177 طرح کلان تعریف شد تا در بدنه صنعت در قالب چهارده محور فن‌آوری پیگیری شود.


وی افزود: در پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده ازدیاد برداشت، دانشکده نفت و دیگر مراکز پژوهشی برای 4 سال 400 میلیارد تومان پروژه پژوهشی تعریف شد.


مدیر پژوهش و فن آوری شرکت ملی نفت، اضافه کرد: قدم بعدی تاسیس صندوق ریسک پذیری برای فن‌آوری‌های جدید بود که توسط معاونتن علمی رئیس‌جمهور و مدیرعامل شرکت ملی نفت روز گذشته بخش دوم آن امضاء شد.


وی تصریح کرد: این صندوق با هدف کمک به موفقیت توسعه فن‌آوری‌ها با پذیرش ریسک آن‌ها تاسیس شده است.


عمادی با بیان اینکه چالشهای پیش‌روی ما روز به روز بیشتر می شود، چنانکه استخراج سخت‌تر ، سنگهای مخزن مقاوم‌تر ، فشار مخازن کمتر می‌شود، گفت: راهکار غلبه بر این مسئله افزایش ضریب برداشت است و به همین دلیل بزرگترین کنسرسیوم کشور با ریاست وزیر نفت و وزیر علوم و حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت و روسای 6 دانشگاه بزرگ کشور در هیئت‌امنای آن ایجاد شده است.


وی در ادامه با اشاره به مراحل تجاری شدن شرکت‌هایی مانند شرکت ملی نفت، گفت: مرحله اول شفاف کردن اقدامات شرکت و واگذاری حوزه‌هایی که امکان واگذار کردن آن‌ها وجود دارد به بخش خصوصی است.


وی تأکید کرد: شرکت ملی نفت به عنوان یک شرکت مادر می‌تواند بخشی از خدمات خود را مثلاً در میادین کوچک واگذار کند.


عمادی اظهارداشت: در سال جاری مجوزی دریافت کرده‌ایم که با کمک بخش خصوصی و مجلس و شرکت ملی نفت طرح‌هایی را برای تحول در اداره بالا دست صنعت نفت اجرا کنیم.


در همین ارتباط روز جاری نخستین قرارداد توسط مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران با موضوع تشکیل صندوق سرمایه گذاری برای تجاری سازی طرح های پژوهشی و تحقیقاتی امضا کرد.

 

به موجب این قرارداد که میان مدیریت پژوهش و فناوری و پارک فناوری پردیس (زیر مجموعه معاونت فناوری ریاست جمهوری) امضا شد، طرفین متعهد به تامین منابع این صندوق به صورت 50 -50 شدند.


محمدعلی عمادی مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در این باره اعلام کرد: سهم این شرکت در صندوق ١٠ میلیارد تومان است.

 

دو قرارداد دیگر این مدیریت با هدف تعیین پارامترهای اساسی و تهیه شناسنامه پژوهشی برای یافتن بهترین روش ازدیادبرداشت است که با شرکت های نفت مناطق مرکزی و بهره برداری نفت و گاز اروندان امضا شد.


به موجب این قرارداد طرح های ازدیادبرداشت شرکت نفت مناطق مرکزی در میادین تابناک، سراجه، دهلران و نفت شهر و شرکت بهره برداری نفت و گاز اروندان در میادین دارخوین، سپهر، سهراب، اروند، سوسنگرد و جفیر انجام می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار