کرختی بازار در برابر اخبار مثبت
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۷۰۲
در نتیجه بی‌ثباتی‌های اخیر رخ داد؛

کرختی بازار در برابر اخبار مثبت

در نتیجه بی‌ثباتی‌های گسترده در حوزه‌های مختلف، نوعی بدبینی نسبت به روند تحولات شکل گرفته که از بهبود اوضاع ممانعت می‌کند.
کرختی بازار در برابر اخبار مثبت

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، با وجود اعلام دستورالعمل شورای رقابت در خصوص قیمت خودرو، بازار واکنش زیادی به این مصوبه نداشته و با کاهش اندکی در قیمت ها، خودرو مانند سابق معامله می شود.


بررسی تحولات چند وقت اخیر در بازار نشان می‌دهد نوعی بی تفاوتی نسبت به عوامل مثبت ایجاد شده و انتظار عمومی بر افزایش قیمت هاست.


بر این اساس با کوچکترین نشانه های منفی، قیمت ها به صورت غیر واقعی بالا می رود و با وجود نشانه های مثبت از بهبود وضعیت، قیمت ها واکنش مثبتی نشان نمی دهند.


هر چند یکی از عوامل به درستی دلالان هستند که از حرکت طبیعی بازار ممانعت می کنند، اما عامل اصلی فضای روانی حاکم بر بازار است که در صورت اصلاح آن سوداگران هم خلع سلاح می شوند.


نمونه بارز این قضیه حبابی است که در قیمت طلا شکل گرفته و با گذشت حدود 10 روز از سقوط قیمت طلا در بازارهای جهانی، قیمت این فلز گرانبها در داخل کاهش اندکی را داشته و سکه طلا طرح جدید با حباب 200 هزار تومانی معامله می شود.


خودرو نمونه بدبینی بازار به آینده است که با اعلام دستورالعمل جدید شورای رقابت که نشان دهنده کاهش قیمت خودرو است، هنوز واکنش بازار متناسب با این مصوبه نبوده است.


درمان این کرختی بازار در قبال پارامترهای مثبت، برای بازگشت به وضعیت طبیعی بسیار ضروری است.

پربازدیدترین آخرین اخبار