وزیر ارشاد بابیان آنکه تحقق حماسه سیاسی اقتصادی عزم ملی نخبگان را میطلبد گفت: باید سعی کنیم تا از بی اخلاقیها در انتخابات دوری کرده و ...
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارمین کنگره کانون دانشگاهیان ایران اسلامی به نزدیک شدن به آستان8 انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورای شهر اشاره کرد و گفت: قطعا نخبگان می توانند نقش عمدهای در تحقق منویات رهبری برای هرچه پرشکوه تر برگزار شدن انتخابات داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این امر که همه باید تلاش کنیم تا فرد اصلح انتخاب شود اظهار داشت: انتخاب فرد اصلح می تواند نقش عمده ای در حل مشکلات و مسائل کشور نظیر بحث هستهای داشته باشد که این امر اهمیت انتخاب این فرد را نشان میدهد.
حسینی ادامه داد: در این کنگره نشست هایی تخصصی برای پیش بینی مسائل انتخاباتی برگزار خواهد شد چرا که نباید انتظار داشته باشیم دشمن با همان روشی که در سال 88 وارد میدان شود اکنون نیز پابه عرصه بگذارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نام گذاری سال 92 حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطر نشان کرد: ما نمی توایم با یک حرکت عادی به خلق حماسه دست بزنیم و همان طوری که مردم در حماسه 9 دی با روح حماسی شجاعت و غیرت خود در عرصه سیاسی کشور وارد شده که موجب از بین رفتن مخاطراتی که پیش روی انقلاب قرار گرفته بود شد بنابراین برای آنکه بتوانیم نقشه راهی را که رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده اند تحقق بخشیم به عزم ملی نخبگان نیاز داریم.
وی با اشاره به پیوند مسائل سیاسی و اقتصادی گفت: دشمن قصد دارد با اعمال تحریم های اقتصادی ایران را از ادامه پیشرفت باز دارد اما با حضور حداکثری مردم در انتخابات ناامید خواهد شد و ایران با صلابت و اقتدار به راه خود ادامه خواهد داد و همان طوری که در سال گذاشته این گونه عمل کرده است در خرداد 92 نیزحماسه آفرین خواهد بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مدت کوتاهی که ایران صادرات نفت خود را کاهش داد تصریح کرد: وزارت بازرگانی امریکا اعلام کرده است که مبادلات تجاری صورت گرفته با ایران در سال 2013 در مقایسه با سال گذشته 48 درصد افزایش یافته و این امر درحالی است که در سال 2012 که اولین سال اجرای تحریم ها برعلیه ایران بود تنها ده درصد افزایش داشت و این امر نشان می دهد که دشمن نیز به این تحریم ها پایبند نیست.
وی ادامه داد: رادیو فردا در تحلیلی اعلام کرده بود که ایران سعی دارد از اقتصاد وابسته به نفت دوری کند و پاشنه آشیل خود را در اقتصاد شناسایی کرده بنابراین بهتر است کاندیداها به جای ایجاد فضای تخریب و سیاه نمایی دستاوردهای انقلاب اسلامی به مسائل جدی بپردازند و راهکارهای موجود در کشور را برای عدم وابستگی اقتصاد به نفت بیان کنند تا بتوانیم حرکت جدی را در مسیر پیشرفت انجام دهیم.
حسینی با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری در حرم رضوی و انتقاد از اقتصاد دوران به اصطلاح سازندگی گفت: در سال گذشته ما با افزایش صادرات غیرنفتی روبرو بودیم که این امر از برکات نظام ما محسوب می شود و مردم ایران نیز در این شرایط سختی ها را تحمل می کنند تا بتوانیم در همه امور موفق باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در نظرسنجی که یک موسسه وابسته به ترکیه که از مردم خاورمیانه گرفته شده بود ایران بزرگترین قدرت منقطه در نگاه مردم خاورمیانه است که این امر موجب شده تا غرب نیز رویکرد خود را در قبال ایران تغییر دهد چرا که ایران یکی از قدرت های بزرگ منقطه محسوب می شود.
حسینی با اشاره به تاثیر اندک تحریم ها بر اقتصاد ایران همان طور که رزمندگان ما در دفاع مقدس دشمنان را وادار به عقب نشینی کردند ما نیز بایدبه همان گونه عمل کنیم و تلاش کنیم تا به پیروزی برسیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به جایگاه تفکر ناب اسلامی در جهان خاطر نشان کرد: دشمن قصد دارد تا با ایجاد اختلاف در میان شیعه و سنی نگذارد پیام اسلام حقیقی در جهان منتشر شود.
حسینی با اشاره به اظهارات یکی از افراد سلفی به نام ابن دمشقی مبنی بر تخریب حرم حضرت زینب کبری (س) و اهل بیت در شام گفت: اظهارات این افراد که نمادهای مذهبی مسلمانان نماد شرک خواندند از سوی افراد تندرو در سلفی مطرح می شود که نیازمند آن است شیعیان با حرکتی حساب شده با آن مقابله کنند لذا باید نگاهی جهانی داشته باشیم تا بتوانیم این گونه مسائل را حل کنیم.
حسینی به پنج شاخص انتخابات مطلوب در فرامین رهبری اشاره کرد و گفت: مشارکت گسترده مردم، انتخابات امن که مظهر وحدت و آرامش باشد، قانون گرایی، وجود سلایق مختلف در انتخابات و سلامت رقابت نامزدهای انتخاباتی از جمله شاخص هایی که در فرامین رهبری نیز تاکید شده است و نامزدها باید به آن توجه کنند چرا که انتخابات در ایران امری فرمایشی نیست و تحقق واقعی مردم سالاری دینی است بنابراین باید سعی کنیم تا از بی اخلاقی ها در انتخابات دوری کرده و بتوانیم شاهد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشیم.