دومين جشنواره ملي بهار به كار خود پايان مي دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۲۵
ارديبهشت ماه

دومين جشنواره ملي بهار به كار خود پايان مي دهد

دومين جشنواره ملي بهار با موضوع «نوآوري و شکوفايي»، ارديبهشت ماه در دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، جهاد دانشگاهي علوم پزشکي ايران با هدف تبيين وجوه و ابعاد نظري و کارکردي شعار سال نوآوري و شكوفايي و نيز تعميق گرايش ها و باورهاي ديني و ملي قشر دانشگاهي با توجه به انتخاب اين شعار از سوي مقام معظم رهبري، دومين جشنواره ملي بهار را برگزار مي كند.

بنابراين گزارش، بسترسازي مناسب براي ايده پردازي، خلاقيت و نوآوري دانشگاهيان، بسترسازي براي افزايش آگاهي و تقويت مشارکت دانشگاهيان در حرکت هاي ملي، بستر سازي فرهنگي در جهت پرورش خلاقيت و نوآوري قشر دانشگاهي (اساتيد و دانشجويان) و افزايش انگيزه براي انجام فعاليت هاي علمي – فرهنگي نوآورانه با حمايت سازمان ها، نهادها و ارگان هاي دولتي در دانشگاه هاي سراسر كشور از اهداف ديگر اين جشنواره است.

لازم به ذكر است، بخش هاي جشنواره امسال نسبت به سال گذشته متنوع تر و درهشت بخش مقاله نويسي، وبلاگ نويسي، طرح و ايده، فيلم کوتاه، عکاسي، شعر، مسابقه کتابخواني و مسابقه اينترنتي ويژه اساتيد و دانشجويان برگزار مي شود.

همچنين، از ديگر بخش هاي قابل توجه اين جشنواره برگزاري مسابقه اينترنتي است که علاقه مندان مي توانند تا تاريخ 30 آذرماه با مراجعه به پايگاه اينترنتي جشنواره به نشاني bahar.irmed.org مراجعه و در مسابقه شركت كنند.

لازم به ذکر است نخستين جشنواره ملي بهار سال گذشته با موضوع «اتحاد ملي و انسجام اسلامي» با شرکت بيش از 5 هزار نفر در سطح دانشگاهيان سراسر کشور برگزار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار