ايتاليا يک ميليون مسلمان دارد
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، کشيش ايتاليايي ديروز در حاشيه بازديد از کتابخانه آيتالله العظمي مرعشينجفي به خبرنگار مرکز خبر حوزه گفت: يک ميليون مسلمان در ايتاليا زندگي ميکنند که 5 درصد از آنان شيعه هستند و تعامل خوبي با ساير مذاهب دارند.
جاني نولي به تعامل فرهنگي ايران و ايتاليا اشاره کرد و افزود: مردم ايتاليا هر چقدر از مذهب و فرهنگ ايران اطلاع داشته باشند به تعامل اين دو کشور کمک خواهد کرد.
وي بيان داشت: هر اندازه ملاقاتها و بازديدها از مراکز علمي و فرهنگي دو کشور گسترش يابد روابط علمي و فرهنگي ارتقاء خواهد يافت.
اين کشيش ايتاليايي خاطرنشان کرد: وقتي براي سفر به ايران متقاضيان زيادي ثبتنام کردند، اما امکان سفر براي آنان فراهم نشد.
جاني نولي در مورد کتابخانه آيتالله العظمي مرعشينجفي گفت: وقتي اين کتابخانه را ديدم آن قدر احساساتي شدم که نميتوانم در عظمت آن جملهاي بگويم.
وي افزود: اين کتابخانه مانند، خيلي چيزهاي باارزش ديگر ايران به دنيا معرفي نشده است و مردم از آنها اطلاع ندارند./انتهاي پيام/