به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، جلیل دارا در اختتامیه جشنواره هشتمین دوره نشریات دانشجویی که عصر امروز در مجتمع علمی عصر انقلاب برگزار شد با اشاره به برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره نشریات دانشجویی در واقع شناسایی کسانی است که در فضای نشریات حرفی برای گفتن دارند.
وی افزود: امسال آماری که از ارسال آثار به جشنواره داشتیم نشان میدهد که آثار 35 درصد رشد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: آنچه که الان در این نشریات مورد نیاز است این است که مجموعه واحدی به نام خانه نشریات ایجاد شود تا دانشگاهها بتوانند در این مجموعه واحد فعالیت کنند.
وی ادامه داد: طراحی سامانه جامع نشریات دانشجویی به زودی راهاندازی خواهد شد که این سامانه دریافت مجوز نشریات را آسانتر میکند و دانشجویان بدون نامهنگاری به راحتی میتوانند از این سامانه درخواست خود را اعلام کنند.
مدیرکل فرهنگی وزارت علوم از چاپ کتاب نشریات دانشجویی خبر داد و گفت: کتاب نشریات دانشجویی که شامل شش هزار نشریه شناسایی شده است به زودی چاپ و در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
وی همچنین از رتبهبندی نشریات دانشجویی خبر داد و گفت: حدود 1500 نشریه در رتبهبندی شرکت کردند که ما بودجهها را براساس این رتبهبندی اختصاص میدهیم.
دارا با اشاره به افزایش تقاضا نشریات علمی گفت: ما به میزان کافی نشریه در حوزههای مختلف داریم اما متقاضیان نشریه علمی در دانشگاهها افزایش یافتهاند اگر این روند ادامه پیدا کنند جایگاه متفاوتی برای این نشریات تعریف خواهد شد.
وی در پایان گفت: مهم ترین موضوع که دانشجویان باید از نشریات مدنظر قرار بدهند اقتصاد مقاومتی است که بایدبه صورت موضوع محوری کار شود.
گفتنی است؛ در اختتامیه جشنوار از 54 اثر برگزیده تقدیر شد.