کد خبر:۲۳۷۹۵۷

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه باهنر در هتک حرمت به حجربن‌عدی

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: هدف طراحان هتک حرمت به حجر بن عدی و اماکن مقدس، نشان دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی برای تخریب مسجد الاقصی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان با صدور بیانیه‌ای در هتک حرمت به حجر بن عدی بیان داشته است: اقدام شنیع و هتاکانه عناصر وهابی و تروریست‌های تکفیری و گروه‌های معارض حکومت سوریه در هتک حرمت به حجر بن عدی و تخریب ضریح و نبش قبر آن صحابی پیامبر اعظم (ص) و یار وفادار حضرت علی (ع)، قلوب مسلمانان جهان را جریحه دار و جهان اسلام را غرق در غم و اندوه کرد.

 

در این بیانیه افزوده شده است: یکبار دیگر دستان پلید دشمنان خبیث اسلام از آستین تروریست‌های تکفیری و گروه‌های معارض حکومت سوریه بیرون آمد و با اهانت به حجر بن عدی، پاک‌ترین صحابه رسول گرامی اسلام(ص)، حرمت اسلام و پیامبر (ص) را خدشه‌دار کرد، این جنایت حلقه دیگری از زنجیره اهانت‌ها به دین اسلام و پیامبر اعظم(ص) است.

 

در این بیانیه تصریح شده است: هتک حرمت، تجاوز و توهین به عزت و کرامت صالحان، صحابه و اهل بیت پیامبر اکرم (ص) فتنه‌ای است قدیمی که از زمان اعلام موجودیت تفکر وهابی- صهیونیستی در آغاز قرن 19 در عربستان آغاز شد و امروز بر همه مسلمانان آگاه واضح و مبرهن است که هدف طراحان این گونه اعمال سبعانه که توسط گروه‌های تکفیری و تروریست‌های وهابی انجام می‌گیرد، نشان دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی برای تخریب مسجد الاقصی و از بین بردن وحدت مسلمانان به ویژه پس از جنبش عظیم بیداری اسلامی است.

 

در قسمتی دیگر از این بیانیه آمده است: جنایتکاران در این برهه حساس با انجام چنین اعمالی نیز به دنبال تفرقه افکنی در بین برادران شیع و سنی هستند که امروز باید مسلمانان بیش از پیش بر وحدت خویش تاکید داشته باشند.

 

در این بیانیه تصریح شده است: این جنایت چهره حقیقی این مجرمان را فاش ساخت و نشان داد که اینان نسبتی با اسلام و امت اسلامی ندارند، اینان دست پرورده صهیونیست‌ها و دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا هستند، همان مفسدانی که در زمین فساد می‌کنند.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در این بیانیه اعلام کرده است: ما دانشجویان بسیجی این جنایت ددمنشانه را به شدت محکوم کرده و از کشورهایی که با حمایت‌های عملیاتی، مالی، تسلیحاتی، تبلیغاتی و در اختیار قرار دادن پایگاه برای تروریست‌ها امکان این گونه اعمال جنایات کارانه و ضد انسانی را فراهم می کنند، می‌خواهیم که پاسخگوی افکار عمومی مسلمانان باشند.

 

همچنین بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در این بیانیه تاکید کرده است: ما از تمامی سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی به ویژه مجامع اسلامی می‌خواهیم که با اتخاذ اقدامات و تصمیمات لازم از تکرار این گونه اعمال تفرقه افکنانه جلوگیری و از سازمان‌های بین‌المللی مسئول به ویژه یونسکو می‌خواهیم که به وظیفه خود در قبال حفظ و مراقبت از آن‌ها عمل کند.

 

در پایان بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان آمده است: ما دانشجویان بسیجی به جنایت کاران هشدار می دهیم که بدانند در اسرع وقت پاسخ خود را از جوانان انقلابی و حزب الهی خواهید گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار