گزینه جبهه پایداری برای انتخابات درباره کاندیداتوری جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری و اجماع با وی گفت: ما رقابت درون گفتمان را قبول نداریم و گفتمان ...
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم که در نشست پرسش و پاسخ خود در دانشگاه علم و صنعت حضور یافته بود گفت: فضای کلان کشور فضای تنش زدایی نیست و جای کنار آمدن هم نیست و این را قبول ندارم که کسی در پایان مسئولیتش بگوید نگذاشتند من کار کنم.
کاندیدای ریاست جمهوری انتخابات پیش روی ریاست جمهوری را چند قطبی دانسته و افزود: معتقدم این انتخابات انتخابات چند قطبی است و در این دوره اشخاص با همدیگر رقابت می کنند نه چند نفر خاص.
وی درخصوص سیاسی بودن تصمیم خود برای ثبت نام هم گفت: متاسفانه ما برخی خود بزرگبینی ها را در کشور داریم که خیلی با واقعیت تطبیق ندارد و خیلی از این خود بزرگبینیها جلوه اجتماعی خاصی ندارد.
وی با اشاره به اینکه قصد وی فقط مطرح کردن خود در عرصه سیاسی نیست افزود: نگاه من برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دنبال کردن گفتمان آرمان گرایی اصیل انقلاب اسلامی است و از خیلی از چهره ها برای حضور در انتخابات دعوت کردیم و خیلی آنها در آن مقطع زمانی دلیل آوردند که اگر شما این کار را انجام بدهید بهتر است ما هم پذیرفتیم اما در حال حاضر دوستانی بنا بر دلایل شخصی و محترم خود معتقدند که باید نماز را تا قضا نشده ادا کنند اما به نظر من گفتمان آرمان گرایی باید یک پرچم دار واقعی داشته باشد.
وزیر بهداشت دولت نهم ادامه داد: ما نمی توانیم این خاطره تلخ را از ذهنمان خارج کنیم که برخی از افراد در صحنه سیاسی کشور بازیچه دیگران شدند و برخی از اتفاقات امروز جامعه ما نیز هشدار دهنده می باشند اتفاقاتی که باید برخی از افراد درباره آنها پاسخگو باشند.
وی در پاسخ به سوالی درباره ماجرای معاون اولی مشایی هم گفت: در آن مقطع زمانی رهبری نامه ای نوشته و تصمیمی در مورد ایشان گرفتند که بعدا اتفاقاتی افتاد که نشان دهنده درست بودن این تصمیم بود.
وی ادامه داد: درست زمانی که بیداری اسلامی در منطقه و در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی انجام شد ندای مکتب ایرانی از داخل و از جانب برخی از افراد بلند شد.
لنکرانی با بیان این نکته که امروز حرف اول در اداره کشور دیپلماسی عمومی می زند افزود: دیپلماسی عمومی پشتوانه مردمی انقلاب است که در پیشبرد اهداف انقلاب بسیار موثر بوده است و ما خودمان با بیتدبیری هایی از قبیل ماجرای مکتب ایرانی از ظرفیت های این عنصر مهم استفاده نکرده و آن را به راحتی از دست دادیم و متاسفیم که حواس ها در این خصوص جمع نیست و شاید جمع است و ما متوجه آن نمی شویم.
دانشجویی در ادامه در سوالی با بیان اینکه اساس جبهه پایداری با نفی دیگران شکل گرفته است دیدگاه های جبهه پایداری و مرزبندی های درون اصولگرایی این جبهه را برخلاف نظر رهبری عنوان کرد که لنکرانی در پاسخ گفت: ما باید ببینیم که در انتخابات به دنبال چه هستیم و در اداره کشور چه کار می خواهیم بکنیم.
وی ادامه داد: در انتخابات ما به دنبال انتخاب اصلح هستیم و در اینجا جذب حداکثری معنا ندارد.
لنکرانی ادامه داد: اما در اداره کشور حذب حداکثری مطرح است و وقتی ما این دو موضوع را با هم قاطی می کنیم مشکلاتی پیش می آید.
وی با اشاره به انتخابات مجلس هم گفت: بخش مهمی از انتخابات مجلس و اتفاقات تلخ آن به همین دیدگاه برمی گردد زیرا عده ای معتقد بودند کسانی که پول بیشتری برای سرمایه گذاری در انتخابات مجلس خرج کرده اند حق بیشتری هم برای پیروزی و سهم خواهی خواهند داشت.
وی در مورد مشترکات دیدگاه خود با جلیلی، فتاح و میرکاظمی هم گفت: فضای بین ما فضای رقابتی نیست و ممکن است بعضی از دوستان مصلحت دیدند که حضور چندگانه ای داشته باشند.
لنکرانی ادامه داد: ما معتقدیم کسانی که گفتمان انقلاب اسلامی را مطرح می کنند خالصانه در این صحنه حضور دارند و ما نباید با هم هیچ احساس اختلاف نظری داشته باشیم و ما براساس گفتمان انقلاب اسلامی می گوییم که رقابت نمی کنیم بلکه رفاقت می کنیم بنابراین در چنین دیدگاهی ائتلاف معنا ندارد و در این گفتمان کسانی که سیاست خارجشان فقط تنش زدایی است جایی نخواهند داشت.
وی در مورد رابطه کاندیداتوری هاشمی و اعتماد به نفس خود نیز گفت: فکر می کنم توان یک آدم 48 ساله بیشتر از یک فرد 87 باشد.