اکرمی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، لازمه آراستگی به اخلاق سیاسی در آستانه انتخابات از سوی کاندیداها را رفتار صادقانه آنها دانست و تاکید کرد: باید کاندیداها با صداقت با مردم رفتار کنند و آن چه که در توان دارند را به مردم قول دهند.
وی انتخابات را یک نوع آزمایش اخلاقی و مسابقه دانست و عنوان کرد: یکی از مسائل مهم و بنیادی برای نامزدهای انتخاباتی مسئله دانش و آگاهی است.
عضو جامعه روحانیت مبارز در خصوص صلاحیت های لازم برای ورود به عرصه انتخابات افزود: توانایی، تعهد و وفای به عهد از الزامات است، بنابراین کسی که وارد صحنه انتخابات میشود باید توانا، دانا و مؤمن بوده و خود را متعهد و مسئول در برابر قانون، نظام و وعدههایی که میدهد، بداند.
اکرمی مسئله بعدی را شناخت نسبت به فضای مانور داده شده دانست و افزود: کاندیداهای احتمالی باید به نیازها و مشکلات مردم آگاه بوده و بدانند چگونه باید به مسائل و مشکلات مردم رسیدگی کنند.
نماینده سابق مجلس تأکید کرد: اگر کاندیدایی بیاید و بیشتر از آنچه که در توان اوست به مردم وعده دهد، قطعاً این مسئله جفا به مردم خواهد بود که متأسفانه ما در دوره نهم و دهم این مسئله را مکرراً از نزدیک مشاهده کردیم.
وی با بیان اینکه در آن زمان مدام اعلام میشد که اسامی مفسدان اقتصادی در جیب آنهاست، اظهار داشت: مدام اعلام میکردند که این اسامی در اختیار آنهاست، اما یک بار هم کسی را معرفی نکردند.
اکرمی به سخنان بنیانگذار انقلاب اسلامی در این زمینه اشاره کرد و گفت: امام در جایی فرمودند کارهایی که انجام دادهاید را بگویید، نه کارهای که انجام ندادهاید؛ زیرا کارهایی که انجام داده شده اگر مورد قبول مردم واقع شد، بازخورد بهتری برای نظام و فرد دارد و به عنوان سابقه کاری در کارنامه وی مطرح میشود.
عضو جامعه روحانیت مبارز چاره این کار را پاسخگویی دانست و گفت: باید در دولتهای آینده پاسخگویی را به جایی سخنگویی قرار دهیم.
وی ادامه داد: در این هشت سال ما شاهد سخنگویی به جایی پاسخگویی بودیم و در این زمینه که چرا با درآمد نفتی و گازی معادل 700 میلیارد دلار این همه بیکار در جامعه وجود دارد و کارخانجات ما هم در حال تعطیل یا نیمه تعطیل بسر میبرد و یا اینکه چرا این قدر واردات در هشت سال گذشته افزایش داشته، هیچ پاسخی به مردم داده نشده است.
اکرمی در مورد ویژگی رئیس جمهور اصلح نیز گفت: ما باید ببینیم که از این 666 نفر افراد ثبت نام شده در انتخابات چه تعدادی به عنوان کاندیدای تأیید صلاحیت شده باقی میمانند و بعد وارد انتخاب اصلح بشویم.
عضو جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: اما میتوانیم به طور ذهنی بگوییم که رئیس جمهور اصلح شخصی است که دانا و عالم بوده، عاقل و خردمند و مستقل و متکی به خود باشد و توان و برنامه برای انجام امور مملکتی را در اختیار داشته باشد.
وی در پایان به جاذبه افراد اشاره و تاکید کرد: فرد اصلح باید دارای جاذبه بوده تا بتواند افراد مختلف را برای پیشبرد امور مملکتی جذب خود کند.