مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: بیاخلاقیهای سیاسی، به جاهایی که چشم امید به ایران دارند، سیگنال منفی میدهد.
محمدهادی سلیمیزاده در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره رفتار رئیس جمهور در معرفی مشایی در آخرین روز ثبتنام ریاست جمهوری گفت: مطابق قانون اساسی مقام مسئول برگزاری انتخابات یعنی وزارت کشور زیر نظر رئیس جمهور اداره میشود، بنابراین به هیچ وجه نباید جانبداری خاصی داشته باشد؛ به این ترتیب رفتارهایی که از سوی رئیس جمهور مشاهده شد و همچنین ایجاد هیجانات در روز ثبتنام که از سوی طرفداران مشایی اتفاق افتاد، خلاف شان جایگاه ریاست جمهوری، اخلاق و قانون است.
وی در ادامه افزود: سفرهای استانی بدون خروجی، دستبهدست کردن پرچم حمایت روزنامههای تازه تاسیس که با بودجه بیتالمال اداره میشوند و در تیتر یکشان به بیان افکار مشایی میپردازند و اموری از این دست، تخلف محسوب میشود و قانونی نیست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران درباره سخنان کدخدایی مبنی بر اینکه از سوی رئیس جمهور عمل خلاف قانون صورت گرفته است، ابراز داشت: سخنان کدخدایی انعکاس عملکرد رئیس جمهور بود، اما رسیدگی به این موضوع بر عهده مراجع ذیصلاح از جمله شورای نظارت و قوه قضائیه است، بنابراین باید منتظر ماند که چه برخورد و جزایی از سوی آنان برای این مسئله در نظر گرفته خواهد شد.
سلیمیزاده درباره اخلاق سیاسی و باید و نبایدهای آن گفت: به واسطه نبودن برخی نهادها که پیگیری کننده اخلاق سیاسی باشند و در کنارش نبود جایگاهی برای انتقال حافظه سیاسی، عملکرد فرد به حساب هزینه حزبی گذاشته میشود و این مسئله سبب میشود که مسائلی از این دست در جمهوری اسلامی بیشتر اتفاق بیفتاد.
وی در ادامه افزود: برخی سخنی را میگویند و اتهاماتی را وارد میکنند که این مسئله موجهایی را چه در میان اصولگرایان و چه اصلاحطلبان ایجاد میکند؛ این امر به دور از اخلاق، دین و از مهمتر به دور از شان جمهوری اسلامی است که سیگنال منفی به جاهایی که چشم امید به جمهوری اسلامی ایران دوختهاند، خواهد فرستاد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با انتقاد از عملکرد برخی از کاندیداها ابراز داشت: برخی از کاندیداها ضرورتهای جمهوری اسلامی ایران و انتخابات را درک نکردند که همین امر موجب میشود تا کاندیداها گزینه اصلح برای ریاست جمهوری اسلامی ایران نباشند.