آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۹۵۷۹
نوباوه:

فراکسیون رسانه و هنر در مجلس تشکیل می‌شود

یک نماینده مجلس از تلاش جمعی از نمایندگان برای تشکیل فراکسیون رسانه و هنر در خانه ملت خبر داد.
فراکسیون رسانه و هنر در مجلس تشکیل می‌شود

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، بیژن نوباوه در حاشیه برگزاری جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران از تلاش جمعی از نمایندگان برای تشکیل فراکسیون رسانه و هنر در مجلس خبر داد.

 

وی هم افزایی نمایندگان و ارتباط آنها با رسانه ها، کشف ظرفیت تخصصی نمایندگان و معرفی آنها به رسانه ها، پیگیری مطالبات اصحاب رسانه از جمله مشکلات خبرنگاران و نحوه تعامل رسانه و مجلس را از اهداف مهم این فراکسیون برشمرد.

 

این نماینده مجلس گفت: با تشکیل کمیته های مختلف در فراکسیون رسانه و هنر در نزدیک شدن رابطه خبرنگاران و نمایندگان تمرکز خواهد شد و در هفته ای یک نشست تخصصی با رسانه ها خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار