آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۹۹۴۸
نشست رونمایی از مجموعه شعر «درختان تبعیدی»-2

داوودی: شاعران افغان موضوع‌های سیاسی را با نگاه تغزلی دنبال می‌کنند

مسوول دفتر شعر حوزه هنری گفت: شعرهای کتاب «درختان تبعیدی» نشان می‌دهد شاعران افغانستان حتی موضوعات سیاسی را با نگاهی تغزلی دنبال می‌کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» عصر امروز چهل‌و پنجمین نشست سلسله جلسات بررسی ادبیات افغانستان با موضوع نقد کتاب درختان تبعیدی (گزید‌ه‌ای از اشعار شعاران افغانستان) با حضور علیرضا قزوه، علی‌محمد مودب، علی داوودی، دکتر محمدصادق دهقان و محمدسرور رجایی در حوزه هنری برگزار شد.


علی داوودی از شاعران خوش ذوق کشورمان و از مسئولان دفتر شعر حوزه هنری در این مراسم به سخنرانی پرداخت.


وی در ابتدا با ابراز برخورد از رفتن سیدضیاء قاسمی از گردآوردندگان این مجموعه شعر گفت: با رفتن سیدضیاء قاسمی یک خلأ در دفتر ادبیات افغانستان به وجود آمد. امیدوارم این پیوند‌ها دوباره احیا شود.

 

وی در خصوص اقبال حوزه هنری به شاعران افغانستان گفت: هر کدام از شاعران افغانستان شعر دارد بیاورد ما با تخفیف و بدون سخت‌گیری‌های که برای دیگر شاعران داریم در سوره مهر منتشر می‌کنیم.


داودی در خصوص شعر افغانستان گفت: شعر افغانستان شعر مهاجرت نیست اما غربت را که در شعر افغانستان می‌بینیم یاد غربت خود از جهان دیگر می‌افتیم ما همگی به نوعی مهاجر هستیم.


وی درباره کتاب درختان تبعیدی گفت: در این کتاب اشعار حماسی، اشعار سیاسی اجتماعی و اشعار آیینی وجود دارد یعنی با وجودی که این اشعار غزل هستند صرفا به مضامین عاشقانه بسنده نشده. این شعرها نشان می‌دهد شاعران افغانستان حتی موضوعات سیاسی را نیز با نگاهی تغزلی دنبال می‌کنند.


داودی در پایان با اشاره به رفتن شاعران افغانستان به کشورهای غربی گفت: رفتن دوستان شاعر به کشورهای غربی که فارسی‌زبان نیستند مشکل بزرگی است. این شاعران باید بمانند و این زبان را حفظ کنند.


لازم به ذکر است کتاب درختان تبعیدی مجموعه غزلیات شاعر افغانستان است که به همت سیدضیاء قاسمی از شاعران افغانستان و علی‌محمد مودب از شاعران جوان ایرانی گردآوری شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار