حضور موثر ايران در كنفرانس بازنگري منع كاربرد سلاح‌هاي شيميايي هلند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۶
دبير ستاد گردشگري جنگ خبر داد:

حضور موثر ايران در كنفرانس بازنگري منع كاربرد سلاح‌هاي شيميايي هلند

دبير ستاد گردشگري جنگ با اشاره به حضور موثر و مطلوب ايران در كنفرانس بازنگري منع كاربرد سلاح‌هاي شيميايي در هلند گفت: جانبازان شيميايي ايران گواه قرباني شدن عده بسياري از مردم در جنگ تحميلي هستند.

عليرضا مقيمي در گفت‌و گو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به حضور نمايندگاني از ايران در نشست منع كاربرد سلاح‌هاي شيميايي اظهار داشت: برگزاري اين نشست از سوي OPCW و به مدت 10 روز در هلند، با برپايي نمايشگاهي مستند از اسناد شيميايي به كار رفته توسط رژيم بعثي عراق در 8 سال دفاع مقدس همراه بود؛ به گونه‌اي كه اثرگذاري زيادي در افراد شركت كننده در اين كنفرانس بر جاي گذاشت.

وي با بيان اينكه ايران يكي از قربانيان به كارگيري سلاح هاي شيمايي در جهان به شمار مي رود، خاطرنشان كرد: با توجه به تبليغات منفي دشمنان عليه ايران، برگزاري اين كنفرانس و ارائه اسناد مرتبط با جنگ تحميلي در نمايشگاه، بي گناهي ايران را به جهانيان به اثبات رسانيد؛ ضمن آن كه به همراه اين اسناد جاذبه‌هاي گردشگري ايران به جهانيان معرفي و شناسانده شد.

مقيمي با اشاره به اينكه چهار جانباز شيميايي در اين سفر، به هلند و سپس بلژيك اعزام شدند، تصريح كرد: جانبازان شيميايي نمونه و گواه قرباني شدن بسياري از افراد بيگانه در جنگ تحميلي هستند؛ اين در حالي است كه افراد بي گناهي از اهالي سردشت در هنگام حمله شيميايي قرباني و به شهادت رسيدند.

وي افزود: پس از برگزاري اين كنفرانس، نمايندگان ايران با چند تن از اعضاي پارلمان اروپا ملاقاتي انجام دادند.

دبير ستاد گردشگري جنگ با اشاره به سفر بلژيك در راستاي برگزاري اين نشست گفت: در بلژيك با مسئولان گردشگري جنگ آن كشور ملاقات هايي صورت گرفت و از چگونگي نگهداري آثار و اسناد مربوط به جنگ جهاني اول در حوزه بلژيك بازديد به عمل آمد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار