آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۱۷۲۹
با موافقت نمایندگان مجلس صورت گرفت؛

افزایش اعتبار طرح‌های تملک دارایی‌های دستگاه‌ها

بر اساس مصوبه مجلس افزایش اعتبار هر یک از طرح های تملک دارایی های سرمایه‌ای معادل ده درصد از محل صرفه‌جویی در سایر اعتبارات هزینه‌ای هر دستگاه مجاز است.
افزایش اعتبار طرح‌های تملک دارایی‌های دستگاه‌ها

به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز دوشنبه و در جریان بررسی لایحه بودجه سال 92 کل کشور، بند 87 از این لایحه را بررسی وتصویب کردند.

 

 

 

 

بر این اساس افزایش اعتبار هر یک از طرحهای تملک داراییهای سرمایه‌ای معادل ده درصد(10%) از محل صرفه‌جویی در سایر اعتبارات هزینه‌ای هر دستگاه مجاز است.

 

 

اعمال این حکم در مورد اعتبارات دستگاهها و دارندگان ردیف منوط به‌پیشنهاد دستگاههای ذی‌ربط و تأیید معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور در سقف کل اعتبارات طرح است.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار